PMH.SE använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Aktuellt från PMH International AB

Besök vår monter G 02 på Industrimässorna Syd den 29-30 mars på Malmömässan
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Skellefteå den 22-23 mars.
Besök vår monter i Skellefteå där vi visar det senaste inom lyft och våra lagerhallar. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
Nya rostfria gaffellyftvagnar från Logitrans
Vi har förbättrar våra rostfria pallvagnar med utgångspunkt i vår erfarenhet av våta, rena och aggressiva miljöer. Och bra feedback från våra kunder i livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin
Vi söker Projektör/Säljare som ytterligare förstärkning till PMH-Hallen
Tjänstens inriktning är projektering/utveckling samt försäljning av PMH-Hallen. Inledningsvis kommer du att arbeta med ritningsframtagning och beredning av order/projekt. Efterhand som du blir varm i kläderna kommer du bli delaktig i försäljning som sker direkt mot slutkund.
Besök vår monter på Processteknik den 4 - 6 oktober, Göteborg
Besök vår monter på VA-mässan i Jönköping den 27-29/9
Vi söker Servicetekniker / Montör till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering
Arbetsuppgifterna består av service, byggnation, montage och utleveranser av bl a elektriska eller luftdrivna telfrar, traverser, svängkranar, vakuumlyftare, lyftvagnar och kundanpassade lyftlösningar.
Besök vår monter på Trä & Teknik mässan i Göteborg den 6-9/9
PMH ställer ut på Trä & Teknik mässan i Göteborg den 6 - 9 september monter B 06:22. Trä & Teknik är en spännande mötesplats där du kan ta del av branschnyheter och nya impulser!
Semesterstängt vecka 29 & 30, 2016
Vi kommer att hålla stängt för semester vecka 29 och 30. Vid akuta brådskande ärende under dessa veckor vänligen maila oss på [email protected] så kontaktar vi Er så snart som möjligt.
NYHET! KITO Snabblyftblock CX 500
KITO utökar CX serien med ett snabblyftblock med kapacitet 500 kg. Snabblyftblocket är tillverkat i aluminium vilket ger blocket en mycket låg egenvikt.