Aktuellt från PMH International AB

KITO SHB Lågbyggt snabblyftblock
KITO har utökat sitt breda lyftprogram med ett lågbyggt snabblyftblock. Snabblyftblocket är integrerat i en haspeldriven blockvagn vilket gör att lastkroken kan löpa ända upp till underkant av balkflänsen. Finns i kapaciteter från 1 ton upp till 10 ton.
Nya filmer som visar Panther Silent, den tysta gaffellyftvagnen
En robust och stabil gaffellyftvagn som säkrar en "ljudlös" och skonsam transport av lastpallar på företaget eller i butiken. Panther Silent används på företag där anställda och kunders komfort och välbefinnande sätts i fokus. Gå in på vår hemsida - www.pmh.se och se på filmklipp med olika vagnars ljudnivå och bli överraskad hur stor ljudskillnad det är mellan olika handtruckar.
Ny presentationsbroschyr PMH-Hallen
Vår nya presentationsbroschyr för "PMH-Hallen - Vi löser Era lokalbehov" visar vårt breda program av hallar och dess tillval. PMH-Hallen kan anpassas enligt kundens önskemål med olika tillval/tillbehör för att vara idealisk i den dagliga verksamheten.
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Gävle 23-24 maj
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Gävle på Läkerol Arena, Idrottsvägen 7 den 23-24 maj. Där visar vi det senast inom lyftutrustningar i vår monter.
Besök vår monter B06:22 på Logistik & Transport mässan i Göteborg
PMH ställer ut på Logistik & Transport i Göteborg den 22 - 25 maj med båda sina avdelningar. Logistik & Transport är en spännande mötesplats där du kan ta del av branschnyheter och nya impulser!
Ny radiostyrning modell PMH Panther
PANTHER Radiostyrnig är ett mycket flexibelt system för styrning av bla vinschar, transportband mm. Radiostyrningens sändare är försedd med 2-läges knappar, vilket är unikt på en liten sändar.
Ny samlingsbroschyr för LOGITRANS Lyftvagnar
Vår nya samlingsbroschyr för LOGITRANS Lyftvagnar visar även vårt breda program med lätta lyftvagnar - SANTO LIFT med lastplan eller gafflar för halvpall.
Ny modell PMH TIGER Micro radiostyrning
PMH Radiostyrning Tiger breddar sitt program med modell Micro. TIGER Micro finns med två olika små smidiga sändare, 6 knappar med display eller 8 knappar utan display och med mottagare försedd med 7 reläer. Mottagarna finns i två olika utförande beroende på driftspänning.
Film på KITO Delta EDC som visar den variabelt inställbara kryphastigheten
Filmen visar KITO Delta EDC. Kryplyfthastigheten är variabelt inställbar på KITO Delta från 3 m/min upp till högsta lyfthastighet.
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Kalmar den 18-19 april
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Kalmar på Kalmar tennishall, Ängöleden 11 den 18-19 april. Där visar vi det senast inom lyftutrustningar i vår monter.