Aktuellt från PMH International AB

Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Västerås den 23-24 januari
Besök vår monter i Västerås där vi visar det senaste inom lyft. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
God Jul & Gott Nytt År önskar vi på PMH. Vi håller ledigt över Jul och Nyår.
Vi håller ledigt över Jul och Nyår och öppnar åter den 2 januari kl. 08.00 - God Jul & Gott Nytt År önskar vi på PMH
NYHET! NEO Lyftmagneter utrustade med "Easy Switch®"
Ny unik version av aktiveringen av NEO lyftmagnet via "Easy Switch®" system. Med det nya uppdaterade systemet kan du slå till och från med bara en hand.
Ny kraftigare modell av MC2 handmagnet
Nu finns modell MC2 i en ny kraftfullare modell MC2 S. Skillnaden är att MC2 S är gjord i metall och har lite högre kapacitet. BUX Handmagnet är idealisk för lätt lyfthantering av plåtar. Manuell excentrisk släppfunktion via handtaget.
Ny sugfot för Vakuumlyftare JUMBO Flex
Det finns nu ytterligare en sugfot för JUMBO Flex vakuumlyftare för hantering av plast- och papperssäckar samt bagage. Bälgsugfoten RG kombinerat med en ny kjol gjord naturgummi av livsmedelskvalitet ger en utmärkt tätning mellan sugfoten och godset som ska lyftas.
Radiostyrning - vi utökar vårt program med Panther Radiostyrning som sänder på 2,4 GHz
Panther sänder på det allmänt godkända 2,4 GHz-bandet med en utmärkt räckvidd. Panther erbjuder en mycket hög flexibilitet. Sändarens knappar kan programmeras för att aktivera valfritt relä eller reläserie.
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Örebro den 28-29 november
Besök vår monter i Örebro där vi visar det senaste inom lyft. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se
PMH Climathall, den enkla isolerade lagerlösningen
PMH Climathall är en effektiv lösning på ett utrymme, som skall vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Hallens insida kläs med en isolerad innerduk. PMH Climathall finns i olika utförande, storlekar och färger.
Den nya Duo-staplaren från LOGITRANS för dubbelpallshantering
Den nya och unika Duo-staplaren från Logitrans tar med två pallar varje gång! Staplaren kan hantera två pallar samtidigt och är idealisk för lastning och lossning av dubbla laster i trånga utrymmen tack vare dess kompakta konstruktion och dess optimala kör- och manöveregenskaper.
Besök vår monter på Euro-Expo mässan i Kiruna på Arena Artica , 14-15 november
Besök vår monter i Kiruna där vi visar det senaste inom lyft. Ladda ner kostnadsfri entrebiljett på vår hemsida - www.pmh.se