BM BatterimagneterBM Batterimagneter

BM Batterimagneter

BM Lyftmagnet för för lyft utav plant eller runt material. BM Batterimagneter finns med två olika beteckningar BM samt BMP. BM hanterar endast plant material medans BMP kan hantera både plan och rund yta.
  • Kompakt
  • Låg egenvikt
  • Inbyggt batteri
 
 
 

BM Batterimagneter för plan eller rund yta

BUX Batteri lyftmagnet finns i två utföranden. BM för lyft av plant material samt BMP för lyft av plant eller runt material. BUX Batteri lyftmagnet är med sitt kompaktautförande och sin låga egenvikt idealisk för alla lyft av magnetiska material. Magneten har ett inbyggt batteri som strömkälla och är därmed ej i behov av extern strömförsörjning. 

 

BUX Batterilyftmagnet är försedd med lysdioder som indikerar batteriets kapacitet 0- 100%. Enröd lysdiod lyser när det är dags att ladda och ett akustiskt alarm ljuder, som extra säkerhet,15 minuterefter det att den röda lysdioden har aktiverats. Detta alarm kan endast stängas av genom att slå avbatterilyftmagneten. Laddning sker med hjälp av den inbyggda batteriladdaren, som ansluts till 230 V, 1-fasuttag.

 

BUX Batterilyftmagnet manövreras direkt på magneten eller via en IR-sändare. Sändaren kanprogrammeras för att manövrera flera batterilyftmagneter samtidigt, samtkan förses med tip-off funktion som möjliggör att lyftmagnetenkan släppa en plåt i taget. Detta är en storfördel vid hantering av tunnare plåt.

 

BUX Lyftmagneter finns även som:

 

Teknisk Data

Se film för BM Batterimagneter

 
 
 
 

Ladda ner broschyrer för BM Batterimagneter