KITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock HandyKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock HandyKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock HandyKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock Handy

KITO Snabblyftblock Handy

KITO Snabblyftblock Handy är ett kostnadseffektivt snabblyftblock med bibehållen kvalité från världsledande Kito för lättare industriellt bruk. Kito handy finns tillgänglig med lyftkapacitet från 500 upp till 2000 kg och fungera utmärkt för alla typer utav lyftarbeten.
  • Låg egenvikt
  • Nickelpläterad kätting
  • Stor kroköppning
  • Hög utväxling
 
 
 

Kostnadseffektivt snabblyftblock från KITO

KITO Handy snabblyftblock är utvecklat för lättare industriellt bruk som ett kostnadseffektivt alternativ med bibehållen kvalité. Snabblyftblocket finns i kapacitet från 500 till 2000 kg och är avsett för alla typer av lyft- och dragarbeten. Kan krokmonteras till hand- och haspeldriven blockvagn. KITO Handy snabblyftblock har blockhus tillverkat av aluminium för lägre egenvikt och nickelpläterad lastkätting tillverkad i klass 10. Den nickelpläteradekättingens unika ytbehandling ger en utökad motståndskraft mot korrosion och slitage.

Ökad säkerhet på snabblyftblocket

KITO Handy är utrustad med dubbla spärrhaksfjädrar för utökad säkerhet och har svivlande lätthanterad lastkrok tillverkad i höghållfasthetsstål. Krokarna har stor kroköppning underlättar att positionera lasten rätt i kroken.

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för KITO Snabblyftblock Handy