Lagerhall, dukklädd
Lagerhall, dukklädd - bild
Lagerhall, dukklädd - bild
Lagerhall, dukklädd - bild
Lagerhall, dukklädd - bild
Broschyrer / produktblad

Lagerhall PMH

PMH-Hallen Presentationsbroschyr

Relaterade produkter
Snörasskydd
Port
Belysning
Avfuktning

Lagerhall, dukklädd

Lagerhall från PMH är en snabb, rationell och fördelaktig lösning på de flesta lagerbehov. Lagerhallen kan ni få designad utifrån Era specifika behov och önskemål. Lagerhallen kan man få i många olika storlekar. Hallen är konstruerad så att det inte skall finnas några bärande stolpar/pelare inuti hallen, utan golvytan är fri att kunna utnyttjas på bästa sätt till det du vill förvara i din lagerhall.

 

Standardbredd är från 8 meter ända upp till 50 meter, och den kan i princip vara hur lång som helst. Höjden anpassas efter dina behov. Ska ni lagra högt gods eller kanske behöver köra in med lastbil i hallen kan vi göra hallen i en höjd som passar just för det.

 

Färger

PMH Lagerhall finns att få i en mängd olika färger.  Vi har 6 olika standardfärger, men om ni har en speciell företagsfärg Ni vill ha på hallen, försöker vi ta fram den till er.  

 

Portar och dörrar 

Portar och dörrar går att få i olika storlekar och utförande. De kan placeras som ni vill ha dem, i en gavel eller på långsida, en eller flera, vilket som passar er bäst.

 

 

Många olika utförande på PMH Lagaerhall

 

PMH Lagerhall är basmodell som vi utgår ifrån i våra övriga hallar:

PMH Combihall - plåtklädda väggar utvändigt.

PMH Torrluftlager – med avfuktningsaggregat.

PMH Climathall – isolerad innerduk.

PMH Thermohall – välisolerad med goda akustiska egenskaper.

PMH Polarhall – isolerad som ovan plus att den tål ett bistrare klimat.

PMH Protecthall – ena sidan utan duk, som ett väderskydd.

 

Det fina med PMH-Hallen är att den går att även i efterhand med lätthet att isoleras och använda som te x vamlager eller sätta in avfuktare för kontrollerat klimat.

 

Varför använda  PMH Lagerhall istället för en konventionell byggnad?

Fördelarna med lagerhallar från PMH är många då hallarna går att skräddarsy för att anpassas till just ert förvaringsbehov. En Lagerhall är relativt snabb att ta fram eftersom den består av ett väl utvecklat system av standardkomponenter. 

 

Den går snabbt att montera och den är relativt enkelt att flytta. Om man behöver utöka sitt lager kan man även förlänga hallen på ett enklare sätt än med en konventionell byggnad. 

En stor fördel med en PMH-Hall är att man kan utnyttja hela golvytan , då det inte finns några pelare i hallen. Hela utrymmet är upplyst eftersom den vita takduken släpper genom dagsljuset som ger ett bra ljus i hallen.

 

Exempel på användningsområden

En PMH Lagerhall kan användas till förvaring av det mesta. En vanlig PMH Lagerhall fungerar när godset man lagrar inte är så temperaturkänsligt. Man kan sätta pallställning i hallen för pallförvaring även på höjden. Det går att sätta plankvägg en bit upp om man behöver bulklagring, som t.ex., flis,sand etc.

 

En avfuktad hall är lösningen när man behöver lagra fuktkänsligt material som t.ex., papp eller kartong. En isolerad hall passar bra till att lagra t.ex. livsmedel som behöver jämnare temperatur.

 

Hallar uppvärmda med värmefläktar passar att använda t.ex. som produktionsyta, vinterförvaring av båtar, däckhotell eller utställningslokal för bilar. 

 

Förankring

Hallen behöver stå på en hårdgjord yta, det kan vara asfalt eller grusplan med hårt packat grus. Hallen förankras direkt i marken med förankringsjärn eller jordankare. Man kan även använda prefabricerade betongblock, en platsgjuten sockel eller en betongplatta om ytan är ojämn.

 

Tillval

Vi anpassar din lagerhall efter dina behov och det finns olika tillval till en PMH Lagerhall. Ni kan även tex. få fönster för mer ljusinsläpp och vi kan även sätta in belysning i hallen för mer ljus. Det går att sätta skydd ovanför portar och dörrar för att undvika att få in regn när man har öppet och att det inte samlas en massa snö precis intill.

 

Du hittar alla våra tillval här.

 

Pris

PMH Lagerhallar är oftast så individuellt utformade att det inte går att ha ett fast pris på dem. Vi prissätter varje kundanpassat objekt vid förfrågan. Välkommen att kontakta oss.


 
Ystad 0411-138 00 - Kalmar 0480-258 50 - Jönköping 036-16 27 30 - Göteborg 031-330 99 50 - Stockholm 08-753 33 25 - Sundsvall 060-17 75 90 - Luleå 0920-169 60