Produkter > 

Lyftutrustning från PMH - Effektiv och Rationell

 
PMH erbjuder effektiva lösningar för lyft och materialhantering till framförallt den svenska marknaden sedan 1974. Med vår mångåriga kompetens och unika utbud av lyftutrustningar, vakuumlyft och traverser kan vi på PMH vägleda ditt företag att finna den bästa lyftlösningen för Ert behov.
 
 

För oss är alla lyft lika viktiga!

PMH har stor erfarenhet av lyftutrustningar. Med vårt breda heltäckande produktprogram inom ”Lyft & Materialhantering” kan vi erbjuda rätt produkt och skräddarsy lösningen för kundens specifika behov. Kombinationen av denna  flexibilitet och 40 års samlad branschkunskap inom lyftutrustningar gör vårt erbjudande unikt på marknaden.
 

Sveriges mest kompletta lyftprogram av lyftutrustningar

Vår styrka är det breda lyftprogrammet från ledande leverantörer, allt från det lilla enkla manuella lyftet upp till det stora 100 ton lyftet med drivning. Vi erbjuder Sveriges mest kompletta lyftblock och telferprogram oavsett kapacitet och behov. Detta program finns i manuellt, el och luftdrivet utförande med kätting eller stållina.
 

Människan i centrum vårt bidrag till god lyftergonomi

Vi följer utvecklingen inom ergonomi, det vill säga samspelet mellan arbetsmiljö, teknik och människa. Användaren står alltid i centrum när vi utvecklar våra lyftlösningar och lyftanordningar. Det är en naturlig del i det dagliga arbetet och vårt bidrag till god lyftergonomi. 

Kundanpassade lyftlösningar

PMH Lyftlösningar erbjuds genom att kombinera vårt standard lyftprogram med kundunika lyftverktyg. Detta kompletteras med vår breda mångåriga erfarenhet inom lyftutrustningar.
 

Snabba leveranser från eget lager

Vi levererar dagligen både standard och kundanpassade lyftprodukter, från eget lager, till våra kunder i hela Sverige. Våra kunniga produktionstekniker kan på kort varsel bygga och anpassa lyftprodukter efter kunds önskemål. Detta ger förutsättningar för en snabb leverans.
 

Lyftlösningar för olika branscher