Den nya Duo-staplaren från LOGITRANS för dubbelpallshantering

2012-11-01

Den nya Duo-staplaren från LOGITRANS presenteras av PMH International AB


Använd utrymmet bättre och spara pengar och tid...


Den nya och unika Duo-staplaren från Logitrans tar med två pallar varje gång! Staplaren är idealisk för lastning och lossning av dubbla laster i trånga utrymmen tack vare dess kompakta konstruktion och dess optimala kör- och manöveregenskaper.


"Vi är mycket stolta över vår nya staplare, som våra kunder länge efterfrågat ". Med en Duo staplare får du alla fördelar från både motordriven gaffellyftvagn och staplare. Å ena sidan den motordriven gaffellyftvagnens förmåga att köra på ojämna ytor och å andra sidan staplarens förmåga att lyfta lasten högt. Kapaciteten på de övre gafflarna är 800 kg och de nedre upp till 1800 kg. Den totala vikten på båda gaffelparen får inte överstiga 1800 kg.


För att uppnå optimal stabilitet när lasten lyfts, har vi utvecklat ett system som " låser ” masten och drivenheten vid lyft över 900 mm. Duol staplaren är därför helt stabil och säker, även när lasten lyfts, stabiliseringssystemet är patenterat. Med sin mycket låga bygghöjd ger staplaren användaren optimal sikt och därmed en klar bild av omgivningen!


Vår staplare för dubbelpallshantering har en mycket låg egenvikt - och därmed även perfekt för att använda/medfölja på en lastbil. Chaffören kan utnyttja lyftkapaciteten på  bakgavellyften optimalt för lastning och lossning, och kan stapla pallar på höjd i lastbilen.  

 

Mer information om Duo-staplaren, klicka här