KITO ER2 elektrisk kättingtelfer med steglös hastighetskontroll

2016-03-03

KITO Royal ER2 är en telfer modell med unika egenskaper för säker och exakt lasthantering. KITO Royal ER2 är avsedd för effektiv användning med högsta prestanda i hårda driftmiljöer.

 

Telfern finns i krokmonterat utförande, med blockvagn eller elektrisk åkvagn med lyftkapacitet 125 kg till 20 ton och är i standard utförande utrustad med frekvensomriktare (upp till 5 ton) för inställning av valfria lyft- och åkhastigheter samt mjukstart och stopp.

 

Som extra tillval finns även steglös styrning av lyft- och åkrörelse för kapaciteter upp till 5000 kg.  Acceleration och retardation är oändligt variabel mellan 16,7% upp till 100 % av lyft- och åkrörelse. Funktionen styrs från manöverdonet och desto djupare manöverknappen trycks ner desto högre hastighet.

 

För att ytterligare öka rörelsefriheten kan telfern förses med Tiger radiostyrning med samma steglösa funktion för lyft- och åkrörelse. Denna innovativt tekniska lösning visar ännu en gång att KITO tillsammans med våra radiostyrningar driver utvecklingen framåt för elektriska telfrar.

  

Kom och provkör i vår monter B 03:32 på Underhålls mässan för att uppleva den mjuka exakta steglösa rörelserna.