KITO SHB Lågbyggt snabblyftblock

2016-02-26

Med SHB (Short Headroom Block) KITO har skapat en av de mest lågbyggda vagnar som erbjuds på marknaden. Med en krokhöjd på 115 mm, i kapacitet 1000 kg, kan detta snabblyftblock användas i utrymme där maximal lyfthöjd är ett krav.


KITO SHB finns i kapaciteter från 1 ton till 10 ton. Den slagtåliga stålkåpan kapslar in växelhuset och skyddar det mot fukt och damm. Med en hög teknisk nivå i tillverkningsprocessen garanteras ett lyftblock anpassat för krävande arbetsområden.


Blocket är tillverkat av högkvalitetsstål, som har genomgått en patenterad härdningsprocess för ökad hållfasthet, vilket medverkar till en lägre egenvikt. KITO Snabblyftblock har asbetsfria mekaniska bromsar som verkar för hög säkerhet och pålitlig användning.


KITO SHB lågbyggt snabblyftblock är integrerat i en haspeldriven blockvagn vilket gör att lastkroken löper ända upp till underkant av balkflänsen och ger en extremt kort bygghöjd.Blocket har kalibrerad lyftkätting i högsta kvalité, klass 10. Den nickelpläterade lyftkättingens unika ytbehandling ger en utökad motståndskraft mot korrosion och slitage. Snabblyftblocket levereras med förzinkad handkätting för lång livslängd och har en effektiv mekanisk konstruktion som medför att dragkraften är låg för användaren.


På Underhålls mässan i vår monter B03:32 kommer vi att visa en KITO SHB 1 ton. 

 

Läs mer om KITO SHB Lågbyggt snabblyftblock