PMH:s kompletta sortiment nu i din mobil

2013-04-16

PMH lanserar en fullskalig mobilversion av sin hemsida. Via mobilen kan besökaren enkelt ta del av företagets kompletta utbud av produkter och tjänster inom lyftlösningar samt industri- och lagerhallar (PMH-Hallen).

Genom att gå in på www.pmh.se på mobilen styrs användaren automatisk över till den mobilanpassade versionen. Stort fokus har lagts på användarvänlighet och att göra all information så lättillgänglig som möjligt, inklusive tekniska specifikationer och produktfilmer.

PMH:s styrka ligger i att hitta lösningar för varje kunds specifika behov och vara där kunden är, vilket även gäller kommunikationen.

-Våra kunder och säljare använder sig i allt större utsträckning av bärbara plattformar såsom mobiltelefoner och läsplattor. Målet är att öka kundservicen och satsningen känns som ett naturligt steg. Vi vill ligga i framkant både vad gäller kundnytta och teknik.


Hitta rätt i stort sortiment
Vi har sedan länge insett vikten av en fullmatad och överskådlig hemsida som är enkel att navigera. Extra vikt har lagts vid bilder men även produktfilmer där kundnyttan blir tydlig och visar hur produkten fungerar i praktiken.

 

Gå in på www.pmh.se via din mobiltelefon och upplev själv.