Vi söker Servicetekniker / Montör till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering

2016-09-12
Vi söker Servicetekniker/Montör som ytterligare förstärkning till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering. 
 
Tjänsten omfattar:
  • Byggnation av lyftutrustningar
  • Utleveranser från vårt lager 
  • Service hos våra kunder
Arbetsuppgifterna består av service, byggnation, montage och utleveranser av bl a elektriska eller luftdrivna telfrar, traverser, svängkranar, vakuumlyftare, lyftvagnar och kundanpassade lyftlösningar.

Vi ser fram emot ditt deltagande att aktivt arbeta med våra lyftprodukter på vårt lager i Ystad. Du kommer även i en förlängning ingå i vårt serviceteam som är ute plats hos våra kunder runt om i Sverige. 

Det är en fördel om Du har teknisk erfarenhet inom maskin, el eller pneumatik. Det är bra om du har någon form av el-behörighet/utbildning. Utbildning kommer att ske både internt och externt.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du är självständig och har eget driv. Vi tror att du är i mellan 20 - 35 år. Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel, vilket ger goda möjligheter till utveckling över ett brett område.

Överensstämmer ovanstående beskrivning på Dig eller Du tror att Din person är något för PMH, tag då möjligheten att övertyga oss.

För ytterligare upplysningar kontakta Niklas Håkansson, 0411-138 00 och besök vår hemsida www.pmh.se 

Skriftlig ansökan senast 2016-09-23 till

PMH International AB, Box 1514, 271 00 YSTAD.
 

PMH International AB är ett ledande företag inom tillverkning, handel och marknadsföring av lyftutrustningar samt PMH-Hallen för lager, industri och uthyrning. PMH är familjeägt och omsätter cirka 100 Msek, tillsammans med 25 medarbetare anställda i Ystad.