Vi söker Servicetekniker/Montör som ytterligare förstärkning till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering

2014-04-07

Vi söker Servicetekniker/Montör som ytterligare förstärkning till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering. Utgångspunkten är från vårt huvudkontor och lager i Ystad.

Tjänsten omfattar:
-    Service/montage hos våra kunder
-    Byggnation av lyftutrustningar
-    Utleveranser från vårt lager


Du skall ingå i vårt serviceteam ute på plats hos våra kunder runt om i Sverige. Med utgångspunkt från Ystad planeras dina arbetsveckor på effektivast sätt. Vi ser även fram emot ditt deltagande att aktivt arbeta med lyftlösningar på vårt lager i Ystad.

Arbetsuppgifterna består av service, montage och utleveranser av bl a elektriska eller luftdrivna telfrar, traverser, svängkranar, vakuumlyftare och hydrauliska lyftvagnar.

Det är en fördel om Du har teknisk erfarenhet inom maskin, el eller pneumatik. Det är bra om du har någon form av elbehörighet. Utbildning kommer att ske både internt och externt. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du är självständig och har eget driv.

 

Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel, vilket ger goda möjligheter till utveckling över ett brett område.


Överensstämmer ovanstående beskrivning på Dig eller Du tror att Din person är något för PMH, tag då möjligheten att övertyga oss.

För ytterligare upplysningar kontakta

Niklas Håkansson, 0411-13800.


Skriftlig ansökan senast 2014-05-15 till

PMH International AB, Box 1514, 271 00 YSTAD.
E-post: [email protected]