Materialhantering Livsmedel

Lyftutrustning livsmedel

Materialhantering av livsmedel

När man arbetar med livsmedel hanteras många olika typer av gods i skiftande utformning så som säckar, kartonger, tunnor, backar eller fat. Godsflödet behövs hanteras effektivt och distribueras korrekt intern och externt för att undvika kontaminering och bibehålla sin funktion. Våra materialhanteringsprodukter lyfter, transporterar, roterar, tippar och tömmer gods i olika material, storlekar och utformningar.


Ergonomisk, säker och effektiv livsmedelshantering

Vid hantering av livsmedel råder strikta regler från livsmedelslagstiftningen. Utrustningen vid hanteringen ska vara tåliga, men även släta och enkla att rengöra. Beroende på vilken typ och var utrustningen ska användas erbjuder vi flera olika klasser av rostfria lösningar för materialhantering. Vi erbjuder ett stort antal lösningar som är dammtäta och spolsäkra upp till kapslingsklass IP66.


Hygienisk hantering av livsmedel

Många av våra rostfria lyftlösningar går att kundanpassa efter just era behov. Om ni behöver en lyftlösning som ska passa ert unika gods, tveka inte att kontakta oss.

Standardiserade och kundanpassade lösningar

Vi erbjuder många standardiserade lösningar för materialhantering till livsmedelsindustrin. Om ni hanterar unika gods och behöver kundanpassade lösningar så är vi experter på detta och finner en lösning som gör er hantering effektiv.

Våra lyftlösningar för livsmedelshantering