05 APR

Rullyftare - enkelt byte av rullar

Skrivet av Sonny Karlsson
 
Rullyftare
Nya LOGITRANS Rullyftare

Kapacitet: 500 kg

Rulldiameter: max 1270 mm

Rullbredd: max 520 mm

Lyfthöjd: 800 mm 

Rullar som är placerade ”på komplicerade ställen” hanteras av Logitrans nya Rullyftare 

När olika rullar, t.ex. folierullar, pappersrullar eller cylindrar, ska positioneras i packnings-, tryck- eller produktionsmaskiner är utrymmet ofta begränsat kring eller under maskinen. Rullarna placeras ofta inne i maskinen där manövrerbarheten är begränsad. Att positionera rullarna är svårt och besvärligt för operatören. 
Rullyftare - enkelt byte av rullar
Enkel justering av rullbredden
 
 
”Många kunder har bett oss hitta en lösning för den här applikations situationen, och vi har således utvecklat en Rullyftare med kompakta totalmått och hög manövrerbarhet. Med Rullyftaren kan rullar tas den sista biten in i exempelvis tryckmaskinen, så att operatören lätt kan positionera rullen i maskinen”, säger Gitte Kirkegaard, VD på Logitrans. 
 
Rullyftare är en perfekt partner till Logitrans rullrotator som kan ta en rulle, t.ex. från en pall, rotera den och placera den på Rullyftare. Rullyftaren transporterar rullen till maskinen och positionerar den varsamt på rätt plats.

”Vår Rullyftare gör det mycket säkrare och ergonomiskt korrekt att positionera rullar ’på komplicerade ställen’. Den hanterar rulldiametrar upp till Ø1270 mm och rullängder upp till 520 mm”, avslutar Gitte Kirkegaard intervjun.
 
 
Rullrotator
En perfekt kombo med LOGITRANS Rullrotator

 
 
Skrivet av Sonny Karlsson
  Nyheter