22 OKT

Vi söker en teknisk säljare

Skrivet av Niklas Håkansson
 

 

Vi söker en teknisk säljare

 

PMH växer och vi behöver bli fler som vill vara med att bygga vår framtid.  Har du inte alla kvalifikationer som vi söker men tror du är rätt person för jobbet, så tveka inte att kontakta oss. Läs mer om tjänster nedan.

 

 

 

Teknisk säljare  
Vi söker en teknisk säljare

 

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som drivs av att skapa relationer och gillar att sälja. Vi ser gärna att Du har teknisk bakgrund eller tekniskt intresse och är i åldersspannet 25 – 40 år, men det viktiga är din person.

 

Tjänsten innebär är att du bearbetar våra kunder i södra Sverige med PMH´s lyftprodukter och lyftlösningar. Intresset är stort för våra unika kvalitets produkter med starka varumärken, vilket ger goda förutsättningar från start. Till din och dina kollegors hjälp har vi en aktiv digital marknadsföring samt deltar på flertalet branschmässor. Troligtvis har du erfarenhet av försäljning/kundkontakt från tidigare och värderar möjligheten att utgå från Ystad. 

 

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi erbjuder god kamratanda med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter. Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel med korta beslutsvägar. Detta ger dig goda möjligheter till utveckling över ett brett område. 

 

Vi arbetar i modern datamiljö via Microsoft RDS när vi ute och träffar våra kunder. 

 

För ytterligare upplysningar kontakta Niklas Håkansson, VD ([email protected], 0411-13800) eller Ronnie Nilsson, Affärsområdeschef Lyft & Materialhantering ([email protected], 0411-13803).

 

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, på [email protected]  

 

 

 

 

 

 

 


 
 
Skrivet av Niklas Håkansson
  Nyheter