11 MAJ

Vi söker Servicetekniker - tjänsterna är tillsatta

Skrivet av Niklas Håkansson
 

Vi söker Servicetekniker - tjänsterna är tillsatta
 

 

Tjänster är tillsatta. Vi sökte Servicetekniker / Montör som ytterligare förstärkning till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering placering i Ystad.

Vi söker Servicetekniker - tjänsterna är tillsatta

 
Tjänsten omfattar:
- Byggnation av lyftutrustningar
- Service hos våra kunder
- In/Utleveranser från vårt lager 

Arbetsuppgifterna består av service, byggnation, montage och utleveranser av bl a elektriska eller luftdrivna telfrar, traverser, svängkranar, vakuumlyftare, lyftvagnar och kundanpassade lyftlösningar.
 
Vi ser fram emot ditt deltagande att aktivt arbeta med våra lyftprodukter här i Ystad. Du kommer även att ingå i vårt serviceteam som är ute på plats hos våra kunder runt om i södra Sverige. 
Vi söker Servicetekniker - tjänsterna är tillsatta
 
Det är en fördel om Du har teknisk erfarenhet inom maskin, el eller pneumatik. Utbildning kommer att ske både internt och externt. Som person är du strukturerad, ansvarstagande, kommunikativ, självständig och har eget driv. Vi tror att du är i mellan 20 och 35 år. Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel med korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter till utveckling över ett brett område.
 
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi erbjuder god kamratanda med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter. 
 
Överensstämmer ovanstående beskrivning på Dig eller någon du känner, tag då möjligheten att kontakta oss.

För ytterligare upplysningar kontakta Niklas Håkansson, 0411-297 99 eller besök vår hemsida www.pmh.se 

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Skriftlig ansökan dock senast 2021-10-10 till:
 
PMH International AB, Box 1514, 271 00 YSTAD.

 
 
Skrivet av Niklas Håkansson
  Nyheter