27 MAJ

Vi söker teknik intresserad juniorsäljare

 
Vi söker teknik intresserad juniorsäljare
 
Är du driven och teknikintresserad!

Nu vill vi gärna komma i kontakt med dig som har ett tekniskt intresse och vill utveckla med oss. Vi ser gärna att du är någonstans mellan 19 - 25 år och att du har gått någon form av tekniskt gymnasium eller har annan relevant utbildning. Men det viktigaste för oss är du har drivet att vilja lära dig och växa tillsammans med oss.  
 

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974. PMH representeras på den svenska marknaden av en egen försäljningsorganisation i nära samarbete med ett rikstäckande nätverk av auktoriserade återförsäljare. PMH erbjuder ett totalkoncept inom “lyft” där även konstruktion, montage och service ingår. I sortimentet finns etablerade kvalitetsvarumärken såsom KITO, Stahl, Schmalz, Dalmec, Hovmand, JD Neuhaus, Logitrans, IP, Haacon, Wimag, TeleRadio, Walmag, Crosby m.fl. PMH International AB har 26 anställda och omsätter ca 130 miljoner

 

 
Tjänsten innebär att du kommer börja med att lära dig våra produkter från grunden och fortsätta din interna utbildning genom att stötta både våra innesäljare och utesäljare. Efterhand är tanken att du ska få mer och mer egenansvar och även besöka våra kunder ute i Sverige med våra lyftprodukter och lyftlösningar. Intresset är mycket stort med våra kvalitetsprodukter med starka varumärken vilket skapar goda förutsättningar från start.
 
Vi har en aktiv digital marknadsföring samt deltar på flertalet branschmässor där även du kommer få möjligheten att följa med. 
 
 
Din profil
Då vi representerar internationella varumärken är det en fördel om du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Du ska kunna ta kontakt med våra leverantörer och kunder via telefon eller besök. Det är därför även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning/kundkontakt. Vi söker dig som driven, ansvarstagande och nyfiken med viljan att lära sig nya saker.  
 
 
Det är meriterande om du:
- Har gymnasie- eller vidareutbildning inom teknik såväl praktisk som teoretiskt
- Goda kunskaper i engelska både tal och skrift
- Har tidigare erfarenhet inom försäljning/kundkontakt
- Körkort, alternativt pågående körkorts utbildning

Vi erbjuder dig en tjänst där du kommer få vara delaktig och lära dig mycket nytt om hur det fungerar för att bli en säljare på PMH. Vi erbjuder god sammanhållning med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter. 
 
För ytterligare upplysningar kontakta Niklas Håkansson, VD ([email protected], 0411-13800)
 
Tycker du att det låter intressant tveka inte att höra av dig.
 
Vi bearbetar ansökningarna löpande. Kontakta oss på [email protected] 

 
 
  Nyheter