PMH.SE använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Vi söker Teknisk säljare

 
Vi söker Teknisk säljare
 
PMH International AB är ett ledande företag inom tillverkning, handel och marknadsföring av lyftutrustningar samt PMH-Hallen för lager, industri och uthyrning. PMH är familjeägt och omsätter cirka 130 MSEK, med 30 medarbetare beläget i Ystad.  

 

Några exempel på varumärken vi för är: KITO, KITO ERIKKILA, SCHMALZ, Logitrans, STAHL crane systems, Dalmec m.fl.
PMH växer och vi behöver fler som vill vara med att bygga vår framtid. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som drivs av att skapa relationer och gillar att sälja. Vi ser gärna att Du har teknisk bakgrund eller tekniskt intresse, men det viktiga är hur du är som person. 
 
Tjänsten innebär att du bearbetar våra kunder i södra Sverige med PMH´s lyftprodukter och lyftlösningar. Intresset är stort för våra unika kvalitetsprodukter med starka varumärken, vilket ger goda förutsättningar från start. Till din och dina kollegors hjälp har vi en aktiv digital marknadsföring samt deltar på flertalet branschmässor. Förhoppningsvis har du erfarenhet av försäljning/kundkontakt från tidigare och värderar möjligheten att utgå från Ystad.

 Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi erbjuder god samhållning med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter. Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel med korta beslutsvägar. Detta ger dig goda möjligheter till utveckling över ett brett område.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, på [email protected] 
 
Ytterligare upplysning
Niklas Håkansson, VD
0411-138 00
 
Ronnie Nilsson. Affärsområdeschef Lyft
070-324 38 10 
 
 

 
 
  Lediga tjänster
  NyheterNyheter