Elektrisk kättingtelfer

Telfer - Telfrar

Här hittar du tillförlitliga och robusta kättingtelfrar med olika kapacitet. Här finns lättanvända telfrar för både lättare och tyngre industri. VI erbjuder lyftkapaciteter från 60 kilo till 20 ton. Beroende på dina behov finns bland annat telfrar med frekvensstyrning och olika hastigheter. Du kan välja olika tillval som exempelvis radiostyrning, något som kan underlätta styrningen. Du kan även välja tillval som upphängningsögla eller blockvagnar. Med låga egenvikter och med en smidig konstruktion, kan operatören fokusera på lyftmomentet. Här hittar du beprövade och omtyckta telfrar från populära tillverkare som STAHL och KITO.
KITO Delta kättingtelfer

KITO Delta kättingtelfer

En smidig, lågbyggd elektrisk kätting telfer med låg egenvikt för olika lyftbehov. Lyftkapacitet 60-480 kg, med två lyfthastigheter. Kättingtelfern anslutes enkelt till 230V, 1-fas eluttag. KITO Delta telfer är utrustad med överbelastningsskydd i form av friktionskoppling samt övre elektriskt gränsläge.

Läs mer »
Pris/Offert

KITO Delta ED elektrisk telfer

 
KITO EQ elektrisk kätting telfer

KITO EQ elektrisk kätting telfer

KITO EQ är en modern telfer med hög prestanda i kapacitetsområdet 125kg – 1000kg. Telfern är avsedd för användning i medeltung till tung industri. Den är utrustad med frekvensstyrning som standard, vilken ger mjuk och justerbar hastighetsreglering med den unika quick-lift funktionen. Telfern finns med upphängningsögla, med blockvagn eller med 2-hastigheters, frekvensstyrd elåkvagn.

Läs mer »
Pris/Offert

KITO EQ Elektrisk kättingtelfer

 
STAHL SC elektrisk telfer

STAHL SC elektrisk telfer

STAHL SC kättingtelfer är en effektiv telfer för användning under normala driftsförhållanden. Telfern har kompakta yttermått, låg egenvikt och bygghöjd. Telfern är av smidig konstruktion och bygger på väl beprövad teknik. STAHL SC finns med lyftkapacitet 125–1250 kg och 2-lyfthastigheter. Telfern finns i krokmonterat utförande, med blockvagn eller med elektrisk åkvagn med 2-åkhastighet.

Läs mer »
Pris/Offert

STAHL SC Kättingtelfer

 
KITO Royal ER2 elektrisk kätting telfer

KITO Royal ER2 elektrisk kätting telfer

KITO Royal ER2 vidareutvecklad telfer modell med unika egenskaper för säker och exakt lasthantering. Telfer är som standard utrustad med frekvensomriktare* för inställning av två valfria lyft- och sänkhastigheter. Telfern finns i krokmonterat utförande, med blockvagn eller elektrisk åkvagn med lyftkapacitet 125 kg till 20 ton.

Läs mer »

KITO Royal ER2 elektrisk kättingtelfer

 
STAHL Telfrar i kundanpassade utförande

STAHL Telfrar i kundanpassade utförande

STAHL ST telfer bygger på en väl utvecklad och beprövad teknik. Den erbjuds, som standard i kapaciteter från 125 kg till 6300 kg. Genom åren har kundunika lösningar utvecklats till att ingå i standardprogrammet.

Läs mer »
 
PMH Classic elektrisk kättingtelfer

PMH Classic elektrisk kättingtelfer

PMH Classic kättingtelfer har ersatts av STAHL SC. Läs mer under STAHL SC

Läs mer »
 
 
PMH International AB         Ekenäsgatan 6         271 39 Ystad         Telefon: 0411 - 138 00         E-post: info@pmh.se

PMH Aktuellt i RSS-format »

Följ oss på Facebook om våra lyftutrustningar
PMH på Facebook
Lyftutrustning från PMH på Youtube
PMH på YouTube