PMH Lättprofil traversPMH Lättprofil traversPMH Lättprofil traversPMH Lättprofil travers

PMH Lättprofil travers

Lättprofiltravers uppbyggda på profilskenor från PMH International. Lättprofiltravers är en snabb och effektiv transportteknik som täcker över en stor golvyta för lyftutrustningen. Lättprofiltraverser från PMH har en lätt och tyst gång med minimalt rullmotstånd som effektiviserar arbetetprocessen och ger en god och effektiv arbetsmiljö.
  • Flera upphängnings alternativ och utföranden
  • Låg konstruktionshöjd/bygghöjd
  • Lyftkapacitet upp till 1 ton
  • Elektrisk drivning på åkrörelserna (Tillval)
 
 
 

Snabb & Effektiv transportteknik för lyftutrustningen

PMH Lättprofil traverser ger ett stort arbetsområde för lyftutrustningen, samt en snabb och rationell hantering i X- och Y-led över en stor fri golvyta. PMH Lättprofil traverser har en lätt och tyst gång, med minimalt rullmotstånd. Lättprofil traversen kan enkelt förlängas, kompletteras eller byggas om för varierande behov. Traversbalken är upphängd i åkvagnar med kullagrade löphjul och styrhjul för en lätt exakt förflyttning. Lättprofil traverser finns med kapacitet upp till 2000 kg för större kapaciteter, se PMH Travers.

 

PMH Lättprofil traverser i profilstorlek 5, 6 och 7 kan erhållas med motordrivning på åkrörelserna. Ett stort program med olika upphängningskombinationer gör monteringen till en snabb och enkel installation.

 

PMH Lättprofil traverser kan även erhållas i 2-balks traverssystem för t.ex. teleskoplyft, staplingskran och lågbyggd telferåkvagn. PMH Lättprofil travers är uppbyggd av PMH Profilskenor som är tillverkade i kallvalsad stålprofil med hög kvalité och hållfasthet. Profilskenan har låg bygghöjd och egenvikt, vilket ger stor flexibilitet.

 

Ytbehandling i elförzinkat, gulkromaterat, pulverlack eller målat utförande. Ett antal storlekar kan även erhållas i rostfritt syrabeständigt material.

Upphängningarna tillsammans med profilkonstruktionen i stål garanterar lång livslängd med minimalt underhåll. Ett stort tillbehörsprogram med upphängningar för olika takkombinationer tillsammans med en mängd åkvagnar gör profilskenesystemet mycket flexibelt och anpassningsbart för arbetsplatsen.

 

Ritningar i 3D finns som stp-fil för import i CAD program, klicka här och se nedan.

Lättprofiltravers
Lättprofiltravers
Dubbel traversbalk Lättprofiltravers upphöjd telfer
Dubbel traversbalk Lättprofiltravers upphöjd telfer

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för PMH Lättprofil travers

3D-CAD filer för nedladdning

Om du besöker vår sida på en dator kan du ladda ner 3D-cad filer för denna produkt i format step (.stp) och 3D pdf..