Lyftvagn

LYFTVAGN - LYFTVAGNAR

Vi erbjuder ett komplett modellprogram av lyftvagnar för flertalet användningsområden från LOGITRANS och SANTO LIFT. Lyftvagnar från PMH är driftsäkra, har låg ljudnivå och egenvikt samt är lätta att manövrera. LOGITRANS lyftvagn finns i ett större utbud av modeller som är manuella, drivna samt med elektrohydralisk lyft. Lyftvagnarna från LOGITRANS finns i målat, rostfritt samt ATEX utförande (Explosionsskyddade) med kapacitet upp till 3000 kg. SANTO LIFT är lämpade för lägre laster och ännu smidigare hantering upp till 400 kg och kan även erhållas i kundanpassade versioner. Det totala utbudet av lyftvagnar inkluderar gaffellyftvagnar, handtruckar, motorlyftvagnar, höglyftare, staplare, tiltvagnar, vågvagnar.
SANTO LIFT Hydraulisk lyftvagn

SANTO LIFT Hydraulisk lyftvagn

SANTO LIFT Lyftvagn finns som standard med lastbord eller justerbara gafflar för halvpall. SANTO LIFT lyftvagn kan även erhållas i kundanpassade versioner. SANTO LIFT Lyftvagn är utrustad med quicklyft på lyftrörelsen som automatiskt slår om till normal lyfthastighet vid högre laster

Läs mer »
Pris/Offert

SANTO LIFT Lyftvagn

 
Gaffellyftvagnar

Gaffellyftvagnar

Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av gaffellyftvagnar, handtruckar och pallvagnar från LOGITRANS i flera modeller och utföranden. LOGITRANS har lång erfarenhet av att utveckla och tillverka gaffellyftvagnar där driftsäkerhet, ljudnivå samt användarvänlighet sätts i fokus. Våra gaffellyftvagnar, handtruckar och pallvagnar har små byggmått och lågt rullmotstånd, som ger en lätt gång och bra manöverduglighet. 

 

 

 

Läs mer »
Pris/Offert

LOGITRANS Gaffellyftvagn

 
LOGITRANS Höglyftare

LOGITRANS Höglyftare

LOGITRANS Höglyftare är en genial uppfinning med lyftbord och gaffellyftvagn i en och samma produkt. Höglyftaren hjälper operatören att med samma lyftvagn, hämta en pall, transportera fram den till arbetsplatsen och lyfta upp den till en ergonomiskt riktig arbetshöjd. LOGITRANS Höglyftare finns i två olika utföranden, manuell HL 1006 och elektrisk EHL 1004.

Läs mer »
Pris/Offert

LOGITRANS Höglyftare

 
LOGITRANS Staplare

LOGITRANS Staplare

LOGITRANS Staplare är användarvänliga och lätta att manövrera samt finns i ett brett modellprogram. LOGITRANS Manuella staplare LF är som standard utrustade med quicklyft för snabb hantering av lätta laster. Vid lyft av lastade pallar och upprepade lyft rekommenderas staplare ELFmed elektrisk lyftrörelse. LOGITRANS Staplare finns även i motordrivet utförande SELF.

Läs mer »
Pris/Offert

LOGITRANS Staplare

 
LOGITRANS Tiltvagnar

LOGITRANS Tiltvagnar

LOGITRANS Lyftvagnar med tiltfunktion i elektriskt utförande. Vid tömning av bl a trådkorgar, pallar med pallkragar kan det vara svårt att nå de understa detaljerna. Operatören måste ofta bocka och sträcka sig för att kunna utföra sitt arbete. Med tiltvagnarna kan behållaren vinklas så att operatören får bättre åtkomlighet.

Läs mer »
Pris/Offert

LOGITRANS Rotator

 
LOGITRANS Rostfria lyftvagnar

LOGITRANS Rostfria lyftvagnar

LOGITRANS Lyftvagnar finns även i ett komplett modellprogram med semirostfritt och rostfritt utförande. Lyftvagnarna är avsedda för miljöer där det ställs krav på hygien, korrosionsbeständighet, rengöringsvänlighet och motståndskraft mot syror eller baser.

Läs mer »
Pris/Offert

Fakta om miljöer

 
ATEX EX Lyftvagnar & Staplare

ATEX EX Lyftvagnar & Staplare

LOGITRANS explosionsskyddade lyftvagnar - gaffellyftvagnarna, höglyftarna och staplarna är utvecklade för att användas i de områden där det kan uppstå farlig explosiv atmosfär på grund av olika gaser, ånga eller dimma. De är tillverkade enligt överensstämmelse med direktiv nr. 94/9/EF (ATEX 100a) och standard EN-1755. De manuella produkter som används i explosionsfarliga områden, skall uppfylla kraven i ATEX direktivet.

Läs mer »
Pris/Offert

Fakta om olika miljöer

 
BASIC Vågvagn

BASIC Vågvagn

Läs mer »
Pris/Offert

Vågvagn BASIC

 
 
PMH International AB         Ekenäsgatan 6         271 39 Ystad         Telefon: 0411 - 138 00         E-post: info@pmh.se

PMH Aktuellt i RSS-format »

Följ oss på Facebook om våra lyftutrustningar
PMH på Facebook
Lyftutrustning från PMH på Youtube
PMH på YouTube