LOGITRANS ATEX EXLOGITRANS ATEX EXLOGITRANS ATEX EXLOGITRANS ATEX EX

LOGITRANS ATEX EX

ATEX EX klassificerade Handtruckar, Lyftvagnar & Staplare tillverkade enligt överensstämmelse med direktiv nr.94/9/EF (ATEX 100a) och standard EN-1755 som används i ATEX klassade områden. Vagnarna används i bl a i läkemedelsindustrin, färgindustrin, olje- och gasindustrin.

  • Godkända för zon 1 & 21 / zon 2 & 22
  • Kvalitetstestad utav experter
  • Hög kvalité
  • Rostfritt stål
  • Antistatiska hjul
 
 
 

ATEX EX klassificerade Handtruckar, Lyftvagnar & Staplare

De explosionsskyddade lyftvagnarna är utvecklade för att användas i de områden där det kan uppstå farlig explosiv atmosfär på grund av olika gaser, ånga eller dimma.De är tillverkade enligt överensstämmelse med direktiv nr. 94/9/EF (ATEX 100a) och standard EN-1755.
 
De manuella produkter som används i explosionsfarliga områden, skall uppfylla kraven i ATEX direktivet. Vagnarnas höga kvalitet och funktion garanteras genom utvecklade testmetoder och ett nära samarbete med experter inom både säkerhet och hälsovård.

Ergonomiskt handtag handtruck, palldragare, palltruck
Ergonomiskt handtag
EX klassad Gaffellyftvagn, handtruck, palldragare, palltruck
EX klassad Gaffellyftvagn
EX klassad höglyftare, hög palltruck, hög handtruck, hög palltruck
EX klassad höglyftare
Staplare EX klassad
EX klassad staplare

Lyftvagnar för ATEX klassade områden

 

Gaffellyftvagnarna, höglyftarna och staplarna i explosionsskyddat utförande, är godkända att användas i explosionsfarlig atmosfär. Produkterna är placerade i grupp II och är godkända för områden som betecknas som zon 1/zon 21 (täcker också zon 2/zon 22). Det vill säga de områden där man kan räkna med att det tillfälligtvis uppstår farlig explosiv atmosfär på grund av gaser, ånga eller dimma.

Handtruck ATEX
EX Klassad
Handtruck ATEX
Antistatiska hjul
Handtruck ATEX
Rostfritt stål
Handtruck ATEX
Testad av experter

Användningsområde

 

De explosionsskyddade produkterna är tilltänkta läkemedelsindustrin, färgindustrin samt olje- och gasindustrin. Produkterna har minst ett testat antistatiskt hjul som avleder den statiska elektriciteten. Produkterna är tillverkade i rostfritt stål eller försedda med rostfria gafflar.

ATEX/EX klassning


Produkterna märks med denna produktmärkning.
Gas: II 2G IIB T4
Damm: II 2D T4
 
Produkterna levereras med ATEX överensstämmelse­deklaration

Se film för LOGITRANS ATEX EX

 
PMH Lyftvagnar
PMH stora utbud av lyftvagnar visas här på filmen. Lyftvagnarna är från LOGITRANS breda program samt SANTO LIFT lyftvagnar.
 
 
 

Ladda ner broschyrer för LOGITRANS ATEX EX