19 JAN

KITO EQS 1-fas 230V unik telfer

Skrivet av Niklas Håkansson
 
KITO EQS 1-fas 230V eltelfer
KITO EQS 1-fas 230V eltelfer med två lyfthastigheter
Låt inte strömkällan begränsa, använd KITO EQS 1-fas kättingtelfer.
KITO’s revolutionerande EQS kättingtelfer med 1-fas, 230V strömmating är konstruerad för enkel installation i vanligt vägguttag. EQS är en vidararutveckling av den befintliga EQ modellen. Den är utrustad med frekvensstyrning vilket ger fördelen med mjukstart och mjukstopp som minimerar vibrationer. Telfern har 2 lyfthastigheter och utrustad med unik quicklift funktion som ökar produktiviteten med upp till 15%. . Det elektroniska överlastskyddet, som övervakas via frekvensstyrningen, ger tillsammans med friktionskopplingen en säker och trygg användning av telfern.
 
KITO EQS en effektiv telfer för ännu flexiblare användningsområde
På byggarbetsplatser, i reparationsverkstäder, i avloppsverk eller med någon typ av underhållsarbete som inkluderar tyngre lyft, men med endast 1-fas, 230V strömförsörjning tillgänglig. Den nya EQS elektrisk kättingtelfer är ett oumbärligt hjälpmedel för alla sådana situationer, eftersom den kan lätt anslutas till ett vanligt eluttag. Den robusta lyftanordning ger hjälp exakt där det behövs, med en kapacitet på 500 kg eller 1 000 kg.
 
De tekniska egenskaperna för telfern är av högsta standard i branschen. 
Förutom mjuk start/stopp och justerbar hastighetsreglering, har den en unik quicklift funktion. Med denna funktion uppnår EQS telfern en lyfthastighet som är 1,3 gånger snabbare när den lyfter mindre än 30% av den fulla lasten. Denna moderna teknik ger också en skonsam och exakt lastposition. 
 
Telferhuset är i gjutet aluminiumutförande vilket ger en låg egenvikt och kompakta byggmått. Telfern är utrustad med KITOs originalkätting i nickelpläterat utförande, för högt korrosionsskydd. Givetvis är elektrisk gränslägesbrytare för övre- och nedre krokläge standard. Hög driftsklassificering, (500 kg ISO M6, 1000 kg ISO M5) tack vare fläktkylning. 
 
Tillval
Telfern levereras med upphängningsögla som standard och kan kompletteras med manuell blockvagn eller upphängningskrok. Övriga tillval är självstängande säkerhetslastkrok samt radiostyrning.
 
 
Besök oss på följande mässor i vår
Besök oss på Underhållsmässan, Göteborg den 10-13 mars monter B03:32 eller på Verktygsmaskiner, Jönköping den 12-15 maj monter B05:74 och upplev själv den unika telfern som kommer revolutionera marknaden när det gäller 1-fas telfrar.
 
 

 
 
Skrivet av Niklas Håkansson
  NyheterNyheter