08 FEB

Nya Rostfria staplare för slutna pallar

Skrivet av Sonny Karlsson
 

Hantering av slutna pallar i hygieniska miljöer – inget problem!

 

Nya rostfria staplare med stödben från Logitrans

Rostfritt ergonomiskt handtag
Rostfritt ergonomiskt handtag
Det flexibla sortimentet av Logitrans staplare omfattar nu även en rostfri staplare med stödben. Det innebär att även slutna pallar kan hanteras i miljöer med stränga hygienkrav. Hygienisk, praktisk, korrosionsbeständig, flexibel – det är bara ett urval av egenskaperna hos de rostfria staplarna från Logitrans.

”Vi har länge haft en rostfri staplare i vårt produktsortiment. Den är korrosionsbeständig och är särskilt utformad för områden där hygienen på ytan är väsentlig, eftersom denna är i direkt kontakt med lasten”, säger Gitte Kirkegaard, VD på Logitrans. ”Med vår nya rostfria staplare kan även slutna pallar, som ofta används i livsmedelsbranschen, hanteras utan problem!”

”Vi vet att medvetenheten om ergonomi på arbetsplatsen ökar – och därför gläder vi oss åt att vi nu kan erbjuda vår rostfria staplare med stödben till bolag som arbetar i miljöer där hygienen är viktig”.

Optimal rengöringsbarhet och beständighet garanteras av det syrabeständiga och elektriskt polerade gaffelchassit (AISI 316L). Staplarens design, t.ex. heltäckta gafflar, underlättar rengöring och minimerar risken för bakterieangrepp.
EHSS Rostfri staplare
EHSS Rostfri staplare
 

 
 
Skrivet av Sonny Karlsson
  Nyheter