02 OKT

PMH International AB breddar sitt produktområde av lyftvagnar

Skrivet av Andreas Ling
 

PMH International AB i Ystad är från september 2020 svensk agent för Hovmand lyftvagnar. Detta innebär att PMH ytterligare breddar sitt produktutbud med fler ergonomiska lyftlösningar för den svenska marknaden.

 

 

Hovmand, PMH International, Lyftvagnar
Med ett coronasäkert handslag utanför huvudkontoret i Köge markerar försäljningschef Lars Bak, Hovmand A/S, och affärsområdeschef Ronnie Nilsson, PMH International AB, starten på samarbetet.

 

 

Dansk design

 

Den danska familjeägda lyftvagnstillverkaren Hovmand A/S är med sina nära 50 års erfarenhet världsledande producent av lyftvagnar och lyftverktyg till dessa. Huvudkontor och produktion ligger i Köge söder om Köpenhamn vilket möjliggör mycket snabba leveranser.

 

Försäljningschef Lars Bak berättar att de batteridrivna lyftvagnarna effektiviserar all förflyttning av gods på lager och i produktion samtidigt som medarbetarna förblir motiverade och glada.

 

 

App på iPad

 

Det helt unika framtagna säljverktyget gör det möjligt att dels bygga sin egen unika lyftvagn och därefter placera den tredimensionella lyftvagnen i den verkliga miljön. Detta gör att kunden direkt ser på skärmen exakt hur resultatet blir. Nu behöver inte kunden längre chansa på om lyftvagnen kommer att klara sina uppgifter, säger PMH´s affärsområdeschef Ronnie Nilsson.

 

 

Till allt och alla överallt

 

Lyftvagnarna har ett mycket brett användningsområde där gods såsom kartonger, rullar, dunkar, fat och säckar hanteras med lätthet. Tack vare de mycket lättrullade hjulen får man en snabb och jämn förflyttning. Att lyftvagnarna dessutom kan levereras i helt rostfritt utförande i kapslingsklass IP 66 och i ESD-säkert utförande gör arbetsområdena i det närmaste oändliga.

 

Läs mer om HOVMAND lyftvagnar här. 

 

 

För mer info kontakta PMH´s affärsområdeschef Ronnie Nilsson, [email protected]

 

 

 


 


 


 


 
 
Skrivet av Andreas Ling
  Lyftvagnar, Hovmand
  Nyheter