Travers

TRAVERS - TRAVERSER

För att du ska kunna utnyttja lokalens utrymmen på ett optimalt sätt är våra travers och traverser i enbalksutförande ett utmärkt val. Här hittar du travers i spännvidder på upp till 18 meter och med kapaciteter mellan 1 till 10 ton. Du kan välja bland olika produktmodeller – traverser med hängtraverskran eller traverskran som är försedd med antingen en kättingtelfer eller en lintelfer. Om du är på jakt efter lättprofiltraverser eller portaltraverser erbjuds ett stort sortiment med kättingtelfrar från KITO och STAHL. Du hittar även lufttelfrar från JD Neuhaus. Hör av dig för att få kundanpassade alternativ eller för att utrusta traversen med radiostyrning.
STAHL Traverskran Rälgående

STAHL Traverskran Rälgående

STAHL Traverskranar finns i kapaciteter upp till 10 ton och är uppbyggda i modulsystem för att lätt anpassas till olika hallbyggnader. De rälgående traverskranarna finns i tre olika utförande. Enbalksutförande med kättingtelfer upp till 6,3 ton. En-balksutförande med lintelfer upp till 10 ton samt i tvåbalksutförande med lintelfer i kapaciteter från 3,2 ton.

Läs mer »
Pris/Offert
 
STAHL Traverskran Underhängande

STAHL Traverskran Underhängande

STAHL underhängande traverskranar finns i kapaciteter upp till 10 ton och är uppbyggda i modulsystem för att lätt anpassas till olika hallbyggnader.De underhängande traverskranarna finns i två olika utförande. Enbalksutförande med kättingtelfer upp till 6,3 ton samt enbalksutförande med lintelfer upp till 10 ton.

Läs mer »
Pris/Offert
 
PMH Lättprofil travers

PMH Lättprofil travers

PMH Lättprofil traverser med kapacitet upp till 1000 kg ger ett stort arbetsområde för lyftutrustningen, samt en snabb och rationell hantering i X- och Y-led över en stor fri golvyta. PMH Lättprofil traverser har en lätt och tyst gång, med minimalt rullmotstånd. Lättprofil traversen kan enkelt förlängas, kompletteras eller byggas om för varierande behov.

Läs mer »
Pris/Offert

PMH Lättprofil travers

 
PMH Portal travers

PMH Portal travers

PMH Portal travers finns med kapaciteter upp till 5 ton. Portaltraversen kan förlängas vid framtida behov. För en kontrollerad mjuk förflyttning av travers balken och telfern, monteras PMH eller KITO Elåkvagnar med frekvensstyrning. PMH Portal travers är uppbyggd i ett modulsystem med skruvförband, för snabbt och effektivt montage. 

Läs mer »
Pris/Offert

PMH Portal travers

 
 
PMH International AB         Ekenäsgatan 6         271 39 Ystad         Telefon: 0411 - 138 00         E-post: info@pmh.se

PMH Aktuellt i RSS-format »

Följ oss på Facebook om våra lyftutrustningar
PMH på Facebook
Lyftutrustning från PMH på Youtube
PMH på YouTube