Travers

TRAVERS - TRAVERSER

Travers och traverser finns i enbalksutförande för maximalt utnyttjande av byggnaden i bredd och takhöjd. Travers finns i spännvidder upp till 18 meter och med kapacitet från 1 till 10 ton. PMH Travers finns som Hängtraverskran eller Traverskran försedd med kättingtelfer eller lintelfer. Till våra lättprofiltraverser och portaltraverser finns det ett brett program av elektriska kättingtelfrar från KITO och Stahl samt lufttelfrar från JD Neuhaus. Kontakta oss för att erhålla hjälp med att välja rätt travers för Ert behov. Traverserna går att utrusta med PMH Radiostyrning.
STAHL Traverskran Rälgående

STAHL Traverskran Rälgående

STAHL Traverskranar finns i kapaciteter upp till 10 ton och är uppbyggda i modulsystem för att lätt anpassas till olika hallbyggnader. De rälgående traverskranarna finns i tre olika utförande. Enbalksutförande med kättingtelfer upp till 6,3 ton. En-balksutförande med lintelfer upp till 10 ton samt i tvåbalksutförande med lintelfer i kapaciteter från 3,2 ton.

Läs mer »
Pris/Offert
 
STAHL Traverskran Underhängande

STAHL Traverskran Underhängande

STAHL underhängande traverskranar finns i kapaciteter upp till 10 ton och är uppbyggda i modulsystem för att lätt anpassas till olika hallbyggnader.De underhängande traverskranarna finns i två olika utförande. Enbalksutförande med kättingtelfer upp till 6,3 ton samt enbalksutförande med lintelfer upp till 10 ton.

Läs mer »
Pris/Offert
 
PMH Lättprofil travers

PMH Lättprofil travers

PMH Lättprofil traverser med kapacitet upp till 1000 kg ger ett stort arbetsområde för lyftutrustningen, samt en snabb och rationell hantering i X- och Y-led över en stor fri golvyta. PMH Lättprofil traverser har en lätt och tyst gång, med minimalt rullmotstånd. Lättprofil traversen kan enkelt förlängas, kompletteras eller byggas om för varierande behov.

Läs mer »
Pris/Offert

PMH Lättprofil travers

 
PMH Portal travers

PMH Portal travers

PMH Portal travers finns med kapaciteter upp till 5 ton. Portaltraversen kan förlängas vid framtida behov. För en kontrollerad mjuk förflyttning av travers balken och telfern, monteras PMH eller KITO Elåkvagnar med frekvensstyrning. PMH Portal travers är uppbyggd i ett modulsystem med skruvförband, för snabbt och effektivt montage. 

Läs mer »
Pris/Offert

PMH Portal travers

 
 
PMH International AB         Ekenäsgatan 6         271 39 Ystad         Telefon: 0411 - 138 00         E-post: info@pmh.se

PMH Aktuellt i RSS-format »

Följ oss på Facebook om våra lyftutrustningar
PMH på Facebook
Lyftutrustning från PMH på Youtube
PMH på YouTube