STAHL Traverskran Rälgående

STAHL Traverskran

Ingen hallbyggnad är den andra lik och för att du ska kunna hitta en traverskran som är perfekt för just dina och fabrikens ändamål, kan du hitta smarta traverskranar i modulsystem hos oss. Traverskranarna är enkla att montera upp och man kan på ett smidigt sätt anpassa dem så att de passar perfekt i din hallbyggnad. Nedan kan du välja på flera olika kranar för montage, exempelvis traverskranar med kättingtelfer, med lintelfer och tvåbalkskranar med lintelfer. Våra traverskranar finns i kapacitet på upp till 10 ton.

STAHL Enbalks traverskran med kättingtelfer

STAHL Enbalks traverskran med kättingtelfer

STAHL Travers i enbalksutförande med kättingtelfer finns i kapacitet upp till 6,3 ton. För att optimera lyfthöjden kan kättingtelferprogrammet erbjudas i tre olika utförande. Upphängning i standard elåkvagn, i lågbyggd elåkvagn, ultra lågbyggt utförande. Traversen levereras med 2-hastighets åk- och lyftrörelse som standard samt gränslägesbrytare för inbromsning av hög åkhastighet till låg vid ändeläge.

Läs mer »
Pris/Offert

STAHL Traverser

 
STAHL Enbalks traverskran med lintelfer

STAHL Enbalks traverskran med lintelfer

STAHL Traverskran i enbalksutförande med lintelfer finns i kapaciteter upp till 10 ton. STAHL lintelfer används vid höga lyft kapaciteter, frekvent användning samt höga lyfthöjder. Lintelfern monterad i elåkvagn, typ KE, har en låg bygghöjd och utnyttja därför lyftområdet maximalt. Den moderna designen och pålitliga kvalitén gör lintelfern till ett utmärkt val vid högt ställda krav för traverskran.

Läs mer »
Pris/Offert

STAHL Traverser

 
STAHL Tvåbalks traverskran med lintelfer

STAHL Tvåbalks traverskran med lintelfer

STAHL Traverskran i tvåbalksutförande med lintelfer erbjuds i kapaciteter från 3,2 ton. Med tvåbalksutförande utnyttjas lyfthöjden maximalt då traverskroken går upp mellan de båda traversbalkarna. Traversen levereras med 2-hastighets åk- och lyftrörelse som standard samt gränslägesbrytare för inbromsning av hög åkhastighet till låg vid ändeläge.

Läs mer »
Pris/Offert

STAHL Traverser

 
 
PMH International AB         Ekenäsgatan 6         271 39 Ystad         Telefon: 0411 - 138 00         E-post: info@pmh.se

PMH Aktuellt i RSS-format »

Följ oss på Facebook om våra lyftutrustningar
PMH på Facebook
Lyftutrustning från PMH på Youtube
PMH på YouTube