Enkelbanor HELM Enkelbana stålEnkelbanor HELM Enkelbana stålEnkelbanor HELM Enkelbana stål

HELM Enkelbana stål

PMH´s Enkelbana är uppbyggd på profilskenor ger en snabb och rationell hantering/förflyttning mellan två punkter. PMH erbjuder ett brett tillbehörsprogram till enkelbanor anpassat efter er verksamhet och behov med åkvagnar, kurvor, växlar, vändskivor och sänkstationer som effektiviserar arbetsprocessen optimalt.
  • Lyftkapacitet upp till 1600 kg
  • Brett tillbehörsprogram
  • Låg konstruktionshöjd
  • Kurvor (Tillval)
 
 
 

Enkelbana med brett tillbehörsprogram

HELM Enkelbanor är det smidiga sättet att förflytta lasten linjärt mellan två olika arbetsplatser. PMH Enkelbanor har ett stort tillbehörsprogram med åkvagnar, kurvor, växlar, vändskivor och sänkstationer som gör det enkelt att erhålla en optimal och smidig lösning. Kurvor finns i olika vinklar och radier.

 

HELM Enkelbanor erbjuds även som conveyor-system för förflyttning och intern transport av gods. Denna typ av system optimerar materialflöden i t.ex. ytbehandlingsanläggningar och som transportbanor i fordonsindustrin.

Åkvagn för lättprofilstravers och portaltravers
Åkvagn
Upphängningsklämma för lättprofilstravers och portaltravers
Upphängningsklämma
Upphängningskombination lättprofilstravers och portaltravers
Upphängningskombination
Kabelvagn till lättprofilstravers och portaltravers
Kabelvagn

Profilskenan finns med olika ytbehandlingar

 

PMH Enkelbanor är uppbyggda av PMH Profilskenor som är tillverkade i kallvalsad stålprofil med hög kvalité och hållfasthet. Profilskenan har låg bygghöjd och egenvikt, vilket ger stor flexibilitet. Ytbehandling i elförzinkat, gulkromaterat eller målat utförande. Ett antal storlekar kan även erhållas i rostfritt syrabeständigt material.

 

Upphängningarna tillsammans med profilkonstruktionen i stål garanterar lång livslängd med minimalt underhåll. Ett stort tillbehörsprogram med upphängningar för olika takkombinationer tillsammans med en mängd åkvagnar gör profilskenesystemet mycket flexibelt och anpassningsbart för arbetsplatsen.


Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för HELM Enkelbana stål