Portaltravers KITO ERIKKILA Portaltravers enbalksPortaltravers KITO ERIKKILA Portaltravers enbalksPortaltravers KITO ERIKKILA Portaltravers enbalks

KITO ERIKKILA Portaltravers enbalks

Individuellt anpassade portaltraverser är en lösning när t.ex. takkonstruktionen inte lämpar sig för upphängning av traversen.
 
Fördelar med portaltravers: 
  • Ingen belastning på takkonstruktionen
  • Går att få med inbyggd strömskena 
  • Anpassningsbart system
  • Enkelt och snabbt montage 
 
 
 

Fristående portaltravers ger full frihet

KITO ERIKKILA fristående portaler är designade för utrymmen där takkonstruktionen inte kan bära upp systemets last. Fristående portaler möjliggör även snabba och flexibla ändringar av systemets layout. För att hålla lokalytan under traversen fri och åtkomliga monteras förstyvningar så högt upp som möjligt och portalens benavstånd optimeras. De golvmonterade fristående portaltraversen möjliggör även fri användning av den stora traverskranen som används i samma lokal. De fristående portalerna tillverkas i samma produktionslinje som profilerna. Det  garanterar att vi kan leverera hela systemet i tid.

KITO ERIKKILA enbalks portaltravers kan man transportera detaljer och utrustning över en stor lokalyta. Våra enbalks portaltraverser finns i kapaciteter lägre än 1600kg i stål, aluminium eller en kombination av båda. Med traversbalken i aluminium minimerar man den rörliga vikten på balken och förflyttningen blir lättare. Förflyttningen med våra enbalks portaltraverser är snabba, säkra och exakta över hela hallen.

Strömmskena för Enbalks portaltravers
Inbyggd strömmskena
Koniska skarvhylsor för Enbalks portaltravers
Koniska skarvhylsor
Åkvagn för Enbalks portaltravers
Tyst åkvagn
Unika skarvkopplingar
Unika skarvkopplingar

Lättrullande portaltravers med inbyggd strömskena (tillval) 

Flera av våra profilstorlekar finns även med inbyggd strömförsörjning som tillval för att slippa alla kablar som hänger ner. Alla fastsättningar görs med bultar vilket gör portalsystemet enkelt att montera och anpassa till till ert behov. Den patenterade åkvagnen är nästan helt tyst och rullmotståndet endast ca 1 % av lasten. 

Se film för KITO ERIKKILA Portaltravers enbalks