LOGITRANS Rostfria Rostfri Höglyftare HL/EHLLOGITRANS Rostfria Rostfri Höglyftare HL/EHLLOGITRANS Rostfria Rostfri Höglyftare HL/EHLLOGITRANS Rostfria Rostfri Höglyftare HL/EHLLOGITRANS Rostfria Rostfri Höglyftare HL/EHL

LOGTRANS Rostfri Höglyftare HL/EHL

Optimal hygien! De rostfria saxlyftvagnarna är utvecklade för höga miljökrav i nära samarbete med industrikunder med hård miljö och grundlig rengöring. Med denna konstruktion minimeras risken för bakterieangrepp. Optimal rengöringsvänlighet och motståndskraft tack vare bl a syrafast och el-polerat gaffelchassi (AISI 316L)

  • Rengöringsvänlig
  • Syrafast, AISI 316L, gaffelchassie
  • Kapacitet 1500/1000 kg
 
 
 

Rostfria lyftvagnar för livsmedels- och läkemedelsindustrin där det ställs stora krav

LOGITRANS Höglyftare kan erhållas i två modeller, RF och RF-Plus utförande med gaffelpartiet i syrafast rostfritt stål. Modellerna finns i manuellt eller elektriskt utförande. Rostfri höglyftare minimerar risken för bakterieangrepp. De rostfria produkterna är utvecklade i samarbete med ett mejeri där produkten utsatts för både hård miljö och grundlig rengöring. Fördelen med en höglyftare är att med en och samma lyftvagn kan en lastpall transporteras och lyftas till den rätta arbetshöjden.Konstruktionen förebygger arbetsskador och förslitning av användaren. Fokus är satt på användarens säkerhet och ergonomiska arbetsförhållanden.


Hög kvalitet genom utvecklade testmetoder och ett nära samarbete med experter inom både säkerhet och hälsovård. Maximal säkerhet uppnås med stödben vid styrhjulen och en central placering av alla funktioner på handtaget. Heltäckta gafflar betyder lättare rengöring och färre gömställen för bakterier. RF-SEMI för livsmedelsindustrin till de områden där hygienkraven är mindre men korrosionsskyddet viktigt. RF-PLUS för livsmedels- och läkemedelsindustrin där det ställs stora krav på hygien och rengöring.

Optimal rengöringsvänlighet och motståndskraft tack vare:

  • syrafast, glasblästrat och el-polerat gaffelchassi
  • stark yta
  • optimalt korrosionsskydd

Lång livslängd och låga underhållskostnader tack vare:

  • driftsäker cylinderkonstruktion
  • en stark konstruktion
  • syrafast stål i gaffelchassi

Den rostfria saxlyftvagnen finns i en rostfri-plus och en rostfri-semi version.

Den manuella höglyftaren finns också i ett explosionsskyddad utförande.

Se film för LOGTRANS Rostfri Höglyftare HL/EHL

 
Höglyftare EHL rostfri - nivåreglering
Utrusta er rostfria elektriska höglyftare med nivåreglering för ergonomisk lyft.