VACUMASTER Vakuumlyftok Wood vakuumlyftareVACUMASTER Vakuumlyftok Wood vakuumlyftareVACUMASTER Vakuumlyftok Wood vakuumlyftareVACUMASTER Vakuumlyftok Wood vakuumlyftare

VACUMASTER Wood vakuumlyftare

VACUMASTER Wood är vakuumlyftaren som är speciellt framtagen för träindustrin som ger en ergonomisk hantering av träskivor där en person enkelt kan lyfta, tilta och transportera arbetsstycken.

  • Hanterar arbetsstycken upp till 250 kg.
  • 90° tilt
  • För täta och porösa ytor
  • Hanterar arbetsstycken upp till 5000 mm

 

 
 
 

Vakuumlyftare för träskivor

 

VACUMASTER Wood är den optimala vakuumlyftaren för träindustrin, utformad för enkel hantering av träskivor. Med denna ergonomiska vakuumlyftare kan en person enkelt lyfta, luta och transportera arbetsstycken.

 

Vakuumlyftaren är ett oumbärligt verktyg för verksamheter som vill effektivisera hanteringen av träskivor mellan lager och sågar eller andra bearbetningsmaskiner. Med VACUMASTER Wood kan du säkerställa att hanteringen av tunga och skrymmande träskivor sker på ett säkert och smidigt sätt.

 

 

Hanterar ett både täta och porösa skivor


VACUMASTER Wood klarar av en mängd olika material, inklusive obehandlat eller belagt MDF, OSB, spånskivor, gipsfiberskivor, gipsskivor och plastskivor.

 

Vakuumlyftare för träskivor
Lyfta träskiva
Hantering träskiva
Luta & tilta träskiva

Kan anpassas efter just er hantering av träskivor

 

Lyftoket erbjuder många inställningsmöjligheter, där längsok, tvärsok och sugkoppshållare kan ställas in och anpassas efter arbetsstyckets storlek och egenskaper. Vakuumlyftarens sugkoppar är designade för att kunna hantera olika typer av trämaterial och sugkoppshållarna har låg bygghöjd för att kunna hantera höga laterala krafter vid tiltning (tillval).

 


Ekonomisk drift

 

Tillsammans med Schmalz ejektor garanterar VacuMaster Wood en hög driftkvalitet som är ekonomisk, energibesparande och tystgående. Den drivs av tryckluft (6 bar) och när rätt vakuumnivå nås, går ejektorn in i ett energisparande läge för att spara på tryckluften. Ett integrerat dammfilter säkerställer rätt funktion vid dammiga miljöer och kan enkelt rengöras eller bytas ut.

Se film för VACUMASTER Wood vakuumlyftare

 
VACUMASTER WOOD