LOGITRANS Tiltvagnar Hospital bed tilterLOGITRANS Tiltvagnar Hospital bed tilterLOGITRANS Tiltvagnar Hospital bed tilter

Hospital bed tilter

LOGITRANS hospital bed tilter är en effektiv och ergonomisk lösning när sjukhussängar skall lyftas och tiltas. Användaren kan enkelt rengöra sängens undersida och hjul i en ergonomisk ställning. Med hospital bed tilter kan sängen tiltas upp till 90°.

 

  • Klämmor som håller sängen i ett säkert läge
  • Nylonskydd som skyddar sängen från skador
  • Justerbar arbetshöjd 

 

 

 
 
 
 

Bidrar till bättre ergonomi och renare miljö

En konstruktion som fokuserar på användarens effektivitet, säkerhet och ett ergonomiskt arbetsförhållande. Som användare behöver man inte bocka sig ner vilket bidrar till en idealisk arbetsställning. Hospital bed tilter bidrar till optimal rengöring vilket i sin tur bidrar till minskad spridning av bakterier. Den går även att beställa i rostfritt stål. 

 

Hospital bed tilter är speciellt utformad för rengöring och underhåll av sjukhussängar. Sjukhussängar behöver ständigt rengöras för att uppnå hygienkraven, hospital bed tilter gör det möjligt att rengöra sängarna inne på rummen på ett säkert och smidigt sätt. 

 

Ett stort problem på många sjukhus är multiresistenta bakterier, dessa bakterier sitter och växer ofta vid hjulen, vilket är väldigt svåråtkomligt. Med hjälp av grundlig rengöring kan dessa nolltolererade bakterierna undvikas.   

Ladda ner broschyrer för Hospital bed tilter