Radiostyrning Panther Radiostyrning Panther mottagareRadiostyrning Panther Radiostyrning Panther mottagare

Radiostyrning Panther mottagare

Radiostyrnings mottagare som finns i flera olika utföranden beroende på krav och användningsområden. Radiostyrnings mottagaren finns från 5 upp till 19 funktioner och är byggt med högkvalitativa komponenter för att klara tuffa tag som gör den känd för att hålla en lång livslängd.
  • Finns med 5  till 19 funktioner
  • Olika driftsspänningar
  • 2.4 GHz
 
 
 

Mottagare - Upp till 19 funktioner

Mottagaren finns med 5, 9, 11 eller 19 reläer för olika drivspänningar. Sändarna finns i olika modeller och kan erhållas med 1, 3, 6, 8 och 10 knappar. Radiostyrning Panther sänder på det allmänt godkända 2,4 GHz-bandet med en utmärkt räckvidd - upp till 500 meter vid optimala förhållanden.  Panther erbjuder en mycket hög flexibilitet.

 

Panther radiostyrning är lämpligt för nästan alla applikationer för utom lyftutrustningar. För lyftutrustningar rekommenderas PMH Radiostyrning Tiger.

 

Sändarens knappar kan styras om för att aktivera valfritt relä eller reläserie. Med ett enda knapptryck kan en nästan obegränsad händelsekedja startas, t.ex. aktivering av flera reläer med en specificerad tidsperiod mellan dem. Reläerna kan tilldelas momentan eller togglande funktion och kan även ställas in för förregling på vilket sätt du vill.

 

 

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för Radiostyrning Panther mottagare