NYHET 2024
JUMBO Vakuumlyftare JUMBO Low-Stack vakuumlyftareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Low-Stack vakuumlyftareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Low-Stack vakuumlyftareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Low-Stack vakuumlyftare

JUMBO Low-Stack vakuumlyftare

Schmalz JUMBO Low-Stack vakuumlyftare gör det enkelt att effektivt, ergonomiskt och frekvent lyfta kartonger, plåtdetaljer eller säckar upp till 80 kg som ligger nära golvet.

  • Ergonomisk
  • Steglös lyfthastighet
  • Snabb och säker hantering
  • Anpassningsbar
 
 
 

Schmalz JUMBO Low-Stack vakuumlyftare gör det enkelt att effektivt, ergonomiskt och frekvent lyfta kartonger, plåtdetaljer eller säckar upp till 80 kg som ligger nära golvet

Schmalz JUMBO Low-Stack vakuumlyftare gör det enkelt att effektivt, ergonomiskt och frekvent lyfta kartonger, plåtdetaljer eller säckar upp till 80kg som ligger nära golvet. Hanteringslösningen är även en idealisk lösning för att nå in i transportbehållare som gallerboxar och lådor.

 

Arbeta med en upprätt hållning

Att arbeta med korrekt ergonomi är ett måste för den moderna arbetsplatsen. JUMBO Low-Stack möjliggör en korrekt upprätt hållning vid hantering av lågt liggande gods och vid hantering av gods liggande i transportbehållare som gallerboxar och lådor. JUMBO Low-Stack är utrustad med specialutvecklade lyftslang som dras samman och sträcker sig när man lyfter och sänker laster. Användaren kontrollerar rörelse uppåt och nedåt genom att enkelt vrida det vertikala handtaget som vid lyft glider mellan händerna på användaren. Detta ger användaren full kontroll under hela lyftprocessen.

Lyfta kartonger från mark golv
Lyfta kartonger från mark golv
Lyfta kartonger från mark golv
Lyfta kartonger från mark golv

Säker att använda

JUMBO Low-Stack är utrustad med en ny frigörningsfunktion som eliminerar det återstående vakuumet mellan vakuumlyftaren och arbetsstycket. Med denna funktion kan användaren nu lossa sugfoten från arbetsstycket utan att använda någon extra kraft.

Flera olika valmöjligheter

Schmalz erbjuder flertalet sugfötter i olika storlekar för att passa just er applikation.

Enkelt byte av sugfötter

Om ni lyfter flera olika typer av gods så är det enkelt att byta sugfot tack vare möjligheten att montera snabbfästen på sugfötterna. Det gör det möjligt för operatören att anpassa den nya vakuumlyftaren till olika behov på ett optimalt vis.

Se film för JUMBO Low-Stack vakuumlyftare

 
Jumbo Flex Low-Stack vakuumlyftare