KITO Haspeldriven blockvagnKITO Haspeldriven blockvagnKITO Haspeldriven blockvagnKITO Haspeldriven blockvagn

KITO Haspeldriven blockvagn

Haspeldriven blockvagn från Kito som ger en enkel och smidig förflyttning vid höga lyfthöjder och tyngre laster upp till 20 ton. Kitos blockvagn är utrustad med stålpressade löphjul som avger minimal friktion mot i-balksflänsen som innebär att blockvagnen blir mycket lättrullad.
  • Stålpressade hjul
  • Lågt rullmotstånd
  • Gummibuffrar
  • Fallskydd
 
 
 

Lättrullad haspeldriven blockvagn från Kito

Haspeldriven blockvagn typ TSG ger en lätt och smidig förflyttning vid höga lyfthöjder och tyngre laster. Blockvagnarna kännetecknas av robust underhållsfri konstruktion med låg egenvikt. Haspeldriven blockvagn finns för laster från 1000 kg till 20 ton. Stålpressade löphjul med liten friktion mot I-balksflänsen innebär att blockvagnen blir mycket lättrullad och tyst. De kullagrade hjulen passar för plan och lutande fläns.

Blockvagnen är tillverkad av pressad stålplåt som ger en kompakt blockvagn med låg egenvikt. KITO Blockvagnar är lätt inställbara för olika balkbredder upp till 305 mm.

Blockvagnar finns i olika utföranden

KITO Blockvagnar är utrustade med fallskydd och klätterskydd för säker transport av gods samt med gummibuffrar. KITO Manuella lyftblock och Elektriska kättingtelfrar kan direktmonteras för lägsta bygghöjd eller krokmonteras. KITO Blockvagnar finns också med manuellt utförande typ PTK eller med motordrift  med 1- eller 2-hastigheter.

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för KITO Haspeldriven blockvagn

3D-CAD filer för nedladdning

Om du besöker vår sida på en dator kan du ladda ner 3D-cad filer för denna produkt i format step (.stp) och 3D pdf..