Kabelskenor PMH KabelskenorKabelskenor PMH KabelskenorKabelskenor PMH Kabelskenor

PMH Kabelskenor

PMH International erbjuder ett brett utbud kabelskenor och dess tillbehör för en säker och flexibel strömtillförsel av telfrar, traverskranar och rörliga maskiner. PMH´s Kabelskenor tillverkas i kallvalsad stålprofil som är elförzinkad enligt kommande kravstandard. Vårt produktutbud är skapat för både lättare och tyngre laster och anpassas efter byggs efter behov.
  • Kundanpassas efter behov
  • Brett utbud tillbehör
  • Kallvalsad stålprofil som är elförzinkad
 
 
 

Kundanpassade kabelskenor

PMH Kabelskenor är det kompletta programmet för driftsäker och flexibel strömtillförsel av telfrar, traverskranar och rörliga maskiner. Avseende tyngre laster finns ett stort program av kabelvagnar med tillbehör för PMH Profilskenor eller för montage i I-balk. PMH Kabelskenor är tillverkade i kallvalsad stålprofil med hög kvalité och elförzinkad enligt kommande kravstandard. Kabelskenan finns även i rostfritt syrabeständigt material enligt ovan.

 

Ritningar i 3D finns som stp-fil för import i CAD program samt i pdf för skärmvisning, klicka här och se nedan.

Ett stort tillbehörsprogram med flera modeller av upphängningar tillsammans med ett brett program av kabelvagnar gör systemet anpassningsbart till varje applikation. PMH Kabelskenor kan med fördel användas för t ex arbetsplatsinredningar, verktygsupphängningar, skjutdörrar, avskärmnings- och skyddsdraperier.

 

PMH Strömtillförselutrustning med bärlina används vid enklare strömtillförsel används enhjuliga kabelvagnar för rundkabel. För banlängder upp till 10 m och med låga åkhastigheter.

Ladda ner broschyrer för PMH Kabelskenor