Radiostyrning Panther Radiostyrning Panther sändareRadiostyrning Panther Radiostyrning Panther sändareRadiostyrning Panther Radiostyrning Panther sändareRadiostyrning Panther Radiostyrning Panther sändareRadiostyrning Panther Radiostyrning Panther sändare

Radiostyrning Panther sändare

Sändare till radiostyrning som finns i flera modeller och storlekar beroende på krav och arbetsuppgift. Sändarna är byggda utav högkvalitativa komponenter för att klara tuffa tag och utrustade med gummiskydd och välkända för en mycket lång livslängd.
  • Högkvalitativa komponenter 
  • Välkända för sin höga kvalité
 
 
 

Sändare till radiostyrning som finns i flera olika modeller

Sändare till  Panther radiostyrning finns i flera olika storlekar och modeller, såsom Mirco, Mini och Midi. Micro och Mini finns med 1-stegs tryckknapp och dessutom finns Mini och Midi med 2-stegs tryckknapp. Midi sändare är även utrustat med nödstopp. Sändaren finns med upp till 10 tryckknappar. Panther radiostyrning är lämpligt för nästan alla applikationer för utom lyftutrustningar. För lyftutrustningar rekommenderas PMH Radiostyrning Tiger.

 

Radiostyrning Panther sänder på det allmänt godkända 2,4 GHz-bandet med en utmärkt räckvidd - upp till 500 meter vid optimala förhållanden.  Panther erbjuder en mycket hög flexibilitet.

 

Sändarens knappar kan styras om för att aktivera valfritt relä eller reläserie. Med ett enda knapptryck kan en nästan obegränsad händelsekedja startas, t.ex. aktivering av flera reläer med en specificerad tidsperiod mellan dem.

 

Sändarens lysdioder är programmerbara. Reläerna kan tilldelas momentan eller togglande funktion och kan även ställas in för förregling på vilket sätt du vill.

 

 

Gummiskydd
Gummiskydd

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för Radiostyrning Panther sändare