Travers > 

TRAVERS

En travers är en horisontell balk som används för att flytta tunga föremål horisontellt längs med en bana eller räls. En travers gör det enkelt att placera en last på ett specifikt ställe eller för att förflytta lasten från en plats till en annan utan att den behöver lyftas eller sänkas. En travers monteras antingen i tak eller på vägg.

Travers i olika utformningar

För att optimera utrymmet i din lokal är enbalkstravers ett utmärkt alternativ. Hos oss kan du hitta traverser i enbalksutformning med spännvidder upp till 18 meter och en kapacitet på 1-10 ton. Välj mellan flera olika produktmodeller såsom hängtraverskranar eller traverskranar med antingen kättingtelfer eller lintelfer. Vi har ett brett sortiment av lättprofiltraverser och portaltraverser som kommer med kättingtelfrar från både KITO och STAHL samt lufttelfrar från JD Neuhaus.

Kundanpassad travers

Vi kan också anpassa en travers efter dina behov och utrusta den med radiostyrning för enklare användning. Tveka inte att kontakta oss för att hitta den bästa lösningen för dina krav.
För att du ska kunna utnyttja lokalens utrymmen på ett optimalt sätt är våra travers och traverser i enbalksutförande ett utmärkt val. Här hittar du travers i spännvidder på upp till 18 meter och med kapaciteter mellan 1 till 10 ton. Du kan välja bland olika produktmodeller – traverser med hängtraverskran eller traverskran som är försedd med antingen en kättingtelfer eller en lintelfer.