HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 200 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 200 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 200 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 200 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 200 - IP66

INOX 200 Rostfri Elektrisk lyftvagn

Den mobila lyftvagnen INOX 200 i rostfritt stål. INOX 200 kan greppa, tippa och rotera föremål helt beroende på verktyg. Modellen kan utrustas med elektriska eller manuella verktyg, till exempel för att flytta och hantera rullar, fat eller lådor
  • Av rostfritt AISI 304 stål
  • Tre olika lyfthöjder och olika benpar
  • Kapslingsklass IP66
  • Fjärrmanöverdon via kabel
  • Många tillbehör och tillval
 
 
 

Rostfri lyftvagn för att flytta, lyfta, hantera eller tömma produkter

Lyftvagn Inox 200 är tillverkad av elektropolerat rostfritt stål och har kapacitet att hantera laster upp till 200 kg. Denna lyftvagn kan utrustas med både manuella eller elektriska drivna verktyg för hantering av rullar, lådor eller trummor, beroende på dina behov, som alla är tillverkade av rostfritt stål. Inox 200 är konstruerad för tuffa miljöer där det ställs stränga krav på produktionsutrustning. Kaplingsklass är IP66 på lyftvagn för enkel rengöring och kan även användas i fuktiga utrymmen.

Inox 200 erbjuder en mängd olika verktyg, ben och hjul som finns i ett antal olika konfigurationer, beroende på uppgiften.

INOX 200 är utvecklad tillsammans med de branscher som har stränga krav på renhet och hygien (IP66). Som exempel kan nämnas är läkemedels- och livsmedelsindustrin.

Rostfri lyftvagn verktyg tunnor
Rostfri lyftvagn verktyg tunnor
Rostfri lyftvagn verktyg tunnor
Rostfri lyftvagn verktyg tunnor
Rostfri lyftvagn lastbord
Rostfri lyftvagn verktyg gaffel
Rostfri lyftvagn verktyg rullar
Rostfri lyftvagn verktyg rullar
Fjärrkontroll lyftvagn
Rostfri lyftvagn verktyg behållare
Rostfri lyftvagn verktyg lastbord
Rostfri lyftvagn verktyg rullar

Teknisk Data

Se film för INOX 200 Rostfri Elektrisk lyftvagn

 
Hantering av fat/tunnor
Verktyg för lyftvagn för hantering av hinkar och fat/tunnor. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera med precision.
 
 
Hantering av rullar
Verktyg för lyftvagn för hantering av rullar. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera och vända/vrida rullar med precision.