KITO Manuell blockvagnKITO Manuell blockvagnKITO Manuell blockvagnKITO Manuell blockvagn

KITO Manuell blockvagn

Manuell blockvagn ifrån världsledande Kito som kännetecknad via den robusta och underhållsfria konstruktionen. Kitos manuella blockvagn har låg egenvikt och är utrustad med stålpressade kullagrade löphjul med minimal friktion som gör blockvagnen lättrullad.
  • Stålpressade hjul
  • Låg rullmotstånd
  • Gummibuffert
  • Fallskydd
 
 
 

Blockvagn med underhållsfri konstruktion

Manuell Blockvagn med unika egenskaper för horisontell transport av gods i I-balk. Blockvagnarna kännetecknas av robust underhållsfri konstruktion med låg egenvikt. Stålpressade, kullagrade löphjul med liten friktion mot I-balksflänsen, lättrullad med mjuk och tyst gång. KITO Blockvagnar TSP finns för laster från 500 kg till 5 ton.

Blockvagnen har låg bygghöjd och egenvikt

Blockvagnen är tillverkad av pressad stålplåt som ger en kompakt blockvagn med låg egenvikt. KITO Blockvagnar är lätt inställbara för olika balkbredder upp till 305 mm.KITO Blockvagn är utrustade med gummibuffer, fallskydd och klätterskydd för säker transport av gods samt med gummibuffrar. KITO Manuella lyftblock och Elektriska kättingtelfrar kan direktmonteras för lägsta bygghöjd eller krokmonteras. KITO Blockvagn finns också med haspeldrivet utförande typ GTK eller med motordrift  med 1- eller 2-hastigheter.

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för KITO Manuell blockvagn

3D-CAD filer för nedladdning

Om du besöker vår sida på en dator kan du ladda ner 3D-cad filer för denna produkt i format step (.stp) och 3D pdf..