Om oss > 

PMH International AB - Er samarbetspartner
FÖR effektiva och rationella lyftlösningar!

PMH International AB logo
Företagsdata

FÖRETAGSDATA

 
PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Idag ingår vi i den internationella teknik- och industrikoncernen Indutrade AB som är ett börsnoterat bolag på Nasdaq OMX. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen - lagerhallar, lagertält och tälthallar för lager, industri och produktion.
Marknad & försäljning

MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

 
PMH representeras på den svenska marknaden av en egen försäljningsorganisation i nära samarbete med ett rikstäckande nätverk av auktoriserade återförsäljare. PMH erbjuder ett totalkoncept inom “lyft” där även konstruktion, montage och service ingår. I sortimentet finns etablerade kvalitetsvarumärken såsom KITO, Stahl, Schmalz, Dalmec, JD Neuhaus, Logitrans, IP, Haacon, Wimag, TeleRadio, Walmag, Crosby m.fl.
 
Kvalité och miljö

KVALITÈ OCH MILJÖ

 
PMH’s produktsortiment produceras av större ledande tillverkare i Europa och Japan, där både ISO 9001 och ISO 14001 ingår som en naturlig del i verksamheten. Kvalitets- och miljöaspekter är inkluderade i det totala produktionskonceptet och är därmed en självklarhet för fortsatt god utveckling.
 
Ergonomi

ERGONOMI

 
För PMH innefattar begreppet lyftergonomi allt som har att göra med anpassning av arbetsmiljön till människan, tekniken, organisationen och miljön. PMH bidrar till ovanstående genom att erbjuda marknaden ett komplett lyftprogram med tyngdpunkten på effektiva, rationella lyfthjälpmedel
 
Starka skäl att välja PMH

sTARKA Skäl till att välja "lyft" från PMH!

 
- Komplett produktprogram
- Snabba leveranser
- Systemlösningar
- Kända etablerade varumärken
- Lång erfarenhet
- Hög kvalité
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är en del av indutrade

Indutrade, en internationell teknologi- och industrigrupp som utvecklar och förvärvar företag kända för sin höga tekniska expertis och förmåga att skapa starka, långvariga relationer med kunder och leverantörer. Indutrade driver verksamhet genom mer än 200 dotterbolag och har cirka 9 100 anställda i över 30 länder på sex kontinenter. Gruppens försäljning under 2022 uppgick till 27 000 MSEK.
 
 
 
 
 
 
Crosby ip logo
 
 
 
Teleradio logo