KITO EQ kättingtelfer Med upph.ögla 1-fas, 230VKITO EQ kättingtelfer Med upph.ögla 1-fas, 230VKITO EQ kättingtelfer Med upph.ögla 1-fas, 230VKITO EQ kättingtelfer Med upph.ögla 1-fas, 230V

KITO EQS kättingtelfer 1-fas, 230V

Kito EQS en unik högpresterande kättingtelfer med kapacitet 500 eller 1000 kg. Eltelfern är som standard försedd med 2-hastigheters frekvensstyrning för 1-fas, 230V strömförsörjning. Frekvensstyrningen ger en mjuk och reglerbar hastighetsreglering samt termiskt motorskydd och överlastskydd.
  • 1-fas, 230V
  • 2-lyfthastigheter
  • Mjuk start/stopp funktion
  • Quick lyftfunktion (30% högre hast.)
  • Gränslägesbrytare på lyft- och sänkrörelsen
 
 
 

Låt inte strömkällan begränsa, använd KITO EQS 1-fas, 230V kättingtelfer

KITO’s revolutionerande EQS kättingtelfer med 1-fas, 230V strömmating är konstruerad för enkel installation i vanligt vägguttag. EQS är en vidararutveckling av den befintliga EQ modellen. Den är utrustad med frekvensstyrning vilket ger fördelen med mjukstart och mjukstopp som minimerar vibrationer. Telfern har 2 lyfthastigheter och tack vare frekvensstyrningen är det också möjligt att justera telferns lyfthastighet, både för låg och hög hastighet. Det elektroniska överlastskyddet, som övervakas via frekvensstyrningen, ger tillsammans med friktionskopplingen en säker och trygg användning av telfern.
 

KITO EQS en effektiv telfer för ännu flexiblare användningsområde

På byggarbetsplatser, i reparationsverkstäder, i avloppsverk eller med någon typ av underhållsarbete som inkluderar tyngre lyft, men med endast 1-fas, 230V strömförsörjning tillgänglig. Den nya EQS elektrisk kättingtelfer är ett oumbärligt hjälpmedel för alla sådana situationer, eftersom den kan lätt anslutas till ett vanligt eluttag. Den robusta lyftanordning ger hjälp exakt där det behövs, med en kapacitet på 500 kg eller 1 000 kg.

De tekniska egenskaperna för telfern är av högsta standard i branschen. 

Förutom mjuk start/stopp och justerbar hastighetsreglering, har den en unik quicklift funktion. Med denna funktion uppnår EQS telfern en lyfthastighet som är 1,3 gånger snabbare när den lyfter mindre än 30% av den fulla lasten. Denna moderna teknik ger också en skonsam och exakt lastposition. 
 
Telferhuset är i gjutet aluminiumutförande vilket ger en låg egenvikt och kompakta byggmått. Telfern är utrustad med KITOs originalkätting i nickelpläterat utförande, för högt korrosionsskydd. Givetvis är elektrisk gränslägesbrytare för övre- och nedre krokläge standard. Hög driftsklassificering, (500 kg ISO M6, 1000 kg ISO M5) tack vare fläktkylning.
  

Tillval till EQS 1-fas, 230V telfer

Telfern levereras med upphängningsögla som standard och kan kompletteras med manuell blockvagn eller upphängningskrok. Övriga tillval är självstängande säkerhetslastkrok samt radiostyrning.


Teknisk Data

Se film för KITO EQS kättingtelfer 1-fas, 230V

 
KITO EQ & EQS
KITO’s revolutionerande EQS kättingtelfer med 1-fas, 230V strömmating är konstruerad för enkel installation i vanligt vägguttag. EQS är en vidararutveckling av den befintliga EQ modellen.
 
 
Kättingtelfer KITO EQS
Se under huven på KITOS högpresterande kättingtelfer EQS. Video går igenom egenskaperna och olika typer av upphängningar för telfer EQS,
 

Ladda ner broschyrer för KITO EQS kättingtelfer 1-fas, 230V

3D-CAD filer för nedladdning

Om du besöker vår sida på en dator kan du ladda ner 3D-cad filer för denna produkt i format step (.stp) och 3D pdf..