NYHET 2024
JUMBO Vakuumlyftare JUMBO Flex Picker mobil vakuumlyft orderplockareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Flex Picker mobil vakuumlyft orderplockareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Flex Picker mobil vakuumlyft orderplockareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Flex Picker mobil vakuumlyft orderplockare

JUMBO Flex Picker mobil vakuumlyft orderplockare

JUMBO Flex Picker är den mobila och universalt användbara vakuumlyftaren för industritruckar. JUMBO Flex Picker är ergonomisk och har en intuitiv enhandsmanövrering.
  • Plockning av blandade pallar för transport till butiker
  • Stapling på pallar för distribution till olika platser eller arbetsstationer
  • Perfekt för intern godsdistribution


 
 
 

Den mobila orderplockaren för kartonger upp till 40 kg

  

Mobil ergonomisk orderplockare

JumboFlex Picker är den mobila, ergonomiska och säkra vakuumlyftaren från Schmalz.  JumboFlex Picker kan användas med alla standardiserade industriella truckar och är den ideala plocklösningen för kartonger upp till 40 kg.

 

Stort användningsområde

Med sin smidiga knäckarm ger JumboFlex Picker en användningsradie upp till 360° med en längd på ca 1600mm. Detta gör att det är enkelt att komma åt även i situationer där det är ett begränsat utrymme. Höjden på kranarmen är justerbar och därför kan man lyfta kartonger med en max höjd på 1800mm från golvet. Den inre fasta kranarmen går att få upp till en längd på 1500mm.

 

Tydlig pekskärm

Den tydliga integrerade pekskärmen ger full kontroll med sina funktionsknappar möjliggör en enkel och intuitiv användning. På pekskärmen går det att bland annat att se batteristatus, höja och sänka kranarmen, sätta vakuumlyftaren i ecoläge och fälla upp eller fälla ner stödbenen.

 

Enkel användning

Vakuumlyftaren startas med en knapptryckning. Den är försedd med ett snabbfäste som möjliggör enkla byten av sugfot utan att använda verktyg.

Vakuumlyfare för truckar
Mobil kartonglyft
touch Display mobil vakuumlyftare
Stödben för vakuumlyftare

Kompatibel med alla standardiserade gaffeltruckar

JumboFlex Picker passar alla elektriska staplare och manuella handtruckar tack vare sitt utbud av olika gaffelstorlekar. Finns för gafflar för en eller två pallar i olika versioner (EPAL/GMA) för längd av en eu-pall eller dubbel eu-pall.

 

Stödben

När du kopplar från JumboFlex Picker ställs den automatiskt på stödben för en minimal cykeltid med hög säkerhet.

 

Display
Låsmekanism
Batteri vakuumlyftare
Batteri vakuumlyftare

Display för driftstatus

Med en tydlig display är det enkelt att se JumboFlex Pickers status. Displayen är klart synlig och visar grönt eller rött beroende på aktuell driftstatus.

 

Magnetisk låsmekanism

Med sin magnetiska låsmekanism fixeras kranarmen i en säker parkeringsposition under transport.

En lågbyggd design för utmärkt sikt

Den låga kroppen på vakuumlyftaren gör att det är enkelt att se gafflarna vid transport. Detta gör det lättare att manövrera JumboFlex Picker i användningsområdet.

 

Kraftfullt och högpresterande 24V batteri

Vakuumlyftarens kraftfulla och högpresterande batteri möjliggör kontinuerlig användning upp till 8 timmar. Batteriet kan laddas i enheten men kan också bytas ut för flerskiftsdrift.

 

Se film för JUMBO Flex Picker mobil vakuumlyft orderplockare

 
JumboFlex mobil orderplockare
Se hur enkelt ni kan transformera er truck till en mobil orderplockare med JUMBO Flex Picker. För enkel hantering av kartonger upp till 40 kg.
 
 
Orderplockare för stora och avlånga kartonger
Orderplockare utrustad med Schmalz ledande vakuumteknologi för kartonger av skiftande storlek upp till 40 kg.
 

Ladda ner broschyrer för JUMBO Flex Picker mobil vakuumlyft orderplockare