NYHET 2024
JUMBO Vakuumlyftare JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftareJUMBO Vakuumlyftare JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare

JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare

JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare erbjuder en unik och säker hantering av kartonger/lådor med en maxvikt av 50 kg upp till en höjd på 255 cm.

  • Ergonomisk
  • Steglös lyfthastighet
  • Snabb och säker hantering
  • Anpassningsbar
 
 
 

Vakuumlyftare för säker stapling av kartonger / lådor till en höjd på 255 cm

JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare erbjuder en unik och säker hantering av kartonger/lådor med en maxvikt av 50 kg upp till en höjd på 255 cm.

 

Utnyttjar lastutrymmet optimalt

Med JUMBO Flex High-Stack är det enkelt att utnyttja lastutrymmet optimalt. Detta gör att man maximerar volymen på transportpallarna när man till exempel ska skicka kartonger i en container eller med lastbil.

En säker vakuumlyftare

Schmalz vakuumlyftare är kända för sina rigorösa säkerhetsdetaljer. JUMBO Flex High-Stack är inget undantag. När man arbetar med JUMBO Flex High-Stack kan godset bara släppas i nedsänkt läge. Operatören måste sänka kartongen till ett fast underlag innan en extra frigörningsspak kan aktiveras för att släppa lasten. Denna säkerhetsfunktion förhindrar att godset släpps oavsiktligt, dessutom så minskas vakuumet i sugfötterna snabbt så att ingen ansträngning krävs för att frigöra vakuumlyftaren från godset.

Lyfta kartonger högt
Lyfta kartonger högt
Lyfta kartonger högt
Lyfta kartonger högt

Skonsam mot operatörens kropp

Att lasta kartonger på pallar är ansträngande – både på låga och höga höjder. Riskerna är stora att man skadar ryggen när man lyfter lågt eller högt. Med en JUMBO Flex High-Stack undviker man potentiella skaderisker när man lyfter och staplar. Med en JUMBO Flex High-Stack kan man stapla kartonger från golvnivå upp till en högsta höjd av 255 cm samtidigt som kroppen bibehåller en korrekt ergonomisk position.

 

Enkel att använda med ergonomiskt fokus

Vakuumlyftaren har ett ergonomiskt handtag som styrs med en hand och kan användas av både höger- och vänsterhänta. Det finns även ett extra handtag till operatörens andra hand för att enklare kunna styra och finjustera lasten till den avsedda positionen. Handtaget kan fås i olika längder för bästa möjliga funktion.

 

JUMBO Flex High-Stack är som standard försedd med snabbfäste som möjliggör snabba och enkla byten av sugfötter.

Se film för JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare

 
Lyft kartonger högt med Vakuumlyftare