HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 90 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 90 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 90 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 90 - IP66HOVMAND Lyftvagnar Rostfria Elektrisk lyftvagn INOX 90 - IP66

INOX 90 Rostfri elektrisk lyftvagn

Rostfri lyftvagn med kapacitet för 90 kg. IP66-klassad elutrustning och rostfria komponenter gör att lyftvagnarna klarar att spolas av med vatten. Elektriska lättlyftaren som underlättar lyft och godstransporter i de flesta branscher, allt ifrån kök, apotek, livs- och läkemedelsindustrin.
  • Av rostfritt AISI 304 stål
  • Tre olika lyfthöjder och tre olika benpar
  • Kapslingsklass IP66
  • Två lyfthastigheter med mjuk start/stopp
  • Fjärrstyrning via kabel
  • Många tillbehör och tillval
 
 
 

Lyftvagn i rostfritt stål lyfter, transporterar och transporterar gods från A till B

INOX 90 Lyftvagn från HOVMAND lyfter, flyttar och hanterar laster som väger upp till 90 kg med lätthet och precision. Denna lyftare är tillverkad av rostfritt stål och har inbyggt överbelastningsskydd och batteriindikator. Utöver detta är Inox 90 elektropolerad och utrustad med en tvåhastighets fjärrkontroll.

Inox 90 har utformats speciellt för krävande miljöer som är föremål för strikta hygien- och rengöringskrav (IP66). Egenskaperna hos INOX 90 är avgörande för en säker tillverkningsprocess - särskilt vid produktion av mat, kosmetika och medicin

Rostfri lyftvagn boxben
Rostfri lyftvagn
Rostfri lyftvagn verktyg lastbord
Rostfri lyftvagn verktyg upphängning
Rostfri lyftvagn lastbord
Rostfri lyftvagn gafflar
Rostfri lyftvagn verktyg rullar
Rostfri lyftvagn verktyg tunnor
Rostfri lyftvagn för tunnor
Rostfri lyftvagn verktyg tunnor

Teknisk Data

Se film för INOX 90 Rostfri elektrisk lyftvagn

 
Hantering av fat/tunnor
Verktyg för lyftvagn för hantering av hinkar och fat/tunnor. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera med precision.
 
 
Hantering av hinkar och små fat/tunnor
Verktyg för lyftvagn för hantering av hinkar och små fat/tunnor. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera med precision.
 
 
Hantering av plastlådor & backar
Verktyg för lyftvagn för hantering av plastlådor. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera och plastlådor med precision.
 
 
Hantering av dunkar och behållare
Verktyg för lyftvagn för hantering av dunkar & behållare. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera och tömma dunkar med precision.
 
 
Hantering av säckar
Verktyg för lyftvagn för hantering av säckar. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera och tömma säckar med precision.
 
 
Hantering av rullar
Verktyg för lyftvagn för hantering av rullar. Se hur verktyget gör det enkelt att lyfta, transportera och vända/vrida rullar med precision.