NYHET 2024
KITO ERIKKILA Bockkran ProsystemKITO ERIKKILA Bockkran ProsystemKITO ERIKKILA Bockkran ProsystemKITO ERIKKILA Bockkran Prosystem

KITO ERIKKILA Bockkran Prosystem

Bockkran Prosystem från KITO ERIKKILA är en mångsidig och mobil lösning för verksamheter som inte kan/vill förankra i tak eller golv.

 

  • Lätt att flytta och placera på plats
  • Låg egenvikt
  • Finns med inbyggd strömskena
  • Svängbara hjul av högkvalitet

 
 
 

Bockkran Prosystem - En mångsidig mobil lösning för varierande lyftbehov

Bockkran Prosystem  är en är praktisk, kostnadseffektiv och fristående mobil lösning för olika typer av lyftbehov. Perfekt för verksamheter som behöver en lyftlösning som inte behöver förankras i tak eller golv. Bockkranen förflyttas lätt och smidigt med sin låga egenvikt (aluminiumprofilskena) och sina högkvalitativa hjul. Bockkranen står stabilt vid det valda användningsområdet när den låses med sina parkeringsbromsar på alla hjulen.

 

Finns som enbalks bockkran eller tvåbalks bockkran

Bockkranen finns som standardutförande som enbalks-bockkran med en lastkapacitet på 500 kg och som tvåbalks-bockkran för laster med stora spännvidder med en lastkapacitet på 1000 kg. Maxbredden för Prosystem Bockkran är 6 meter. Bockkranen går även att erhålla i kundanpassade höjder.

 

Bockkran enbalk
Bockkran tvåbalk
Bockkran enbalk
Bockkran tvåbalk

 

Bockkran kan förses med plattkabel eller inbyggd strömskena

Bockkranen kommer med två valmöjligheter för strömförsörjning för lyft med telfer, med inbyggd strömskena inuti balken för att slippa alla nedhängande kablar eller med plattkabel som följer telfern smidigt som hängs i kabelvagnar som löper i balken. Ni kopplar enkelt in elektricitet med kabel i 3-fas stickkontakten som är lokaliserad på bockkranens ena ben. Med strömförsörjning med plattkabel påverkar antalet kabelvagnar vagnens rörelseområde. Bockkranen finns även i utförande utan strömförsörjning.


Bockkranen kan utrustas med telfer eller manuellt lyftblock

KITO Erikkilas bockkran nyttjas bäst med elektrisk kättingtelfer, men kan användes utrustas med manuella lyftblock så som KITO Snabblyftblock CX eller KITO Snabblyftblock Mighty.  

 

Bockkran ben
Bockkran dubbla ben
Bockkran uttag 3-fas
Elektrisk kättingtelfer

Teknisk Data

Se film för KITO ERIKKILA Bockkran Prosystem

 
Prosystem Bockkran
Se egenskaperna för Bockkran Prosystem. Videon går igenom hjul, montage, kablage, strömskena, strömavtagare, mobilitet och åkrörelse.
 
 
 

Ladda ner broschyrer för KITO ERIKKILA Bockkran Prosystem