27 MAR

Träffa vår säljare för region väst, Johan Elamsson

 

Träffa vår säljare för region väst, Johan Elamsson

 Hallå där...
Johan Elamsson, Säljare Region Väst

VAD HAR DU GJORT INNAN DU KOM TILL PMH?
Jobbat inom industri-sektorn vilket har gett mig stor erfarenhet, framförallt praktiskt, för vilka utmaningar som finns inom området lyftutrustning.

Innan jag började på PMH var jag säljare på TOOLS i 8 år med inriktning mot arbetsmiljö och lyft och senast AJ Produkter i 4,5 år som projektsäljare inom verkstad- och lagerinredning.

VAD ÄR DET ROLIGASTE/BÄSTA MED DITT JOBB?
Att hitta lyftlösningar för kunderna som överträffar deras förväntningar. Kundkontakten och vara ute och hos kunderna är såklart den roligaste delen av jobbet, där man också får möjlighet att diskutera fram lösningar som hjälper till att jobba bort dålig ergonomi och farliga lyftmoment.

VAD SER DU FÖR UTMANINGAR FRAMÖVER INOM DITT OMRÅDE?
Utmaningarna jag ser fram emot är att PMH skall växa rejält och vara kundernas självklara val som leverantör av lyftutrustning.

NÄMN EN SAK OM DIG SOM INTE SÅ MÅNGA KÄNNER TILL
Jag är sedan tidig ålder ett stort fan av bandylaget Gripen Trollhättan som är laget i mitt hjärta och jag har klubbloggan tatuerad på armen. Ser ni mig inte på bandymatcherna så är jag med familjen och vår hund Ebbe, eller gärna på golfbanan eller i en padelhall!

Nyfiken på att veta mer om våra lyftlösningar?
Skicka mig ett mail på [email protected]!

Vi hörs!


 
 
  NyheterNyheter