KITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock SHBKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock SHBKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock SHBKITO Snabblyftblock KITO Snabblyftblock SHB

KITO SHB Lågbyggt snabblyftblock

KITO SHB är ett utav marknadens mest lågbyggda snabblyftblock med utmärkt lyftkapacitet upp till 10000 kg. KITO SHB lågbyggda snabblyftblock är främst utvecklad där men behöver uttnyttja maximal lyfthöjd. KITO SHB finns i ett flertal variationer och utföranden.
  • Lyftkapacitet upp till 10 ton
  • Marknadens lägsta bygghöjd
  • Integrerad lastkrok
  • Nickelpläterad kätting
  • Robust
 
 
 

KITO SHB - Lågbyggt snabblyftblock

KITO SHB lågbyggt snabblyftblock finns i kapaciteter från 1 ton till 10 ton. Den slagtåliga stålkåpan kapslar in växelhuset och skyddar det mot fukt och damm. Med en hög teknisk nivå i tillverkningsprocessen garanteras ett lyftblock anpassat för krävande arbetsområden. Blocket är tillverkat av högkvalitetsstål, som har genomgått en patenterad härdningsprocess för ökad hållfasthet, vilket medverkar till en lägre egenvikt. KITO Snabblyftblock har asbetsfria mekaniska bromsar som verkar för hög säkerhet och pålitlig användning.
 
KITO SHB lågbyggt snabblyftblock är integrerat i en haspeldriven blockvagn vilket gör att lastkroken löper ända upp till underkant av balkflänsen och ger en extremt kort bygghöjd.

Unik nickelplätterad lastkätting i högsta kvalité, klass 10 

Blocket har kalibrerad lyftkätting i högsta kvalité, klass 10. Den nickelpläterade lyftkättingens unika ytbehandling ger en utökad motståndskraft mot korrosion och slitage. Snabblyftblocket levereras med förzinkad handkätting för lång livslängd och har en effektiv mekanisk konstruktion som medför att dragkraften är låg för användaren. Snabblyftblocket/Blockvagnen finns i två olika utförande gällande balkbredder, standard och W30. För vilka balkbredder varje kapacitet finns i se broschyren.

Snabblyftblock SHB
Snabblyftblock SHB
Snabblyftblock SHB
Snabblyftblock SHB

Teknisk Data

Ladda ner broschyrer för KITO SHB Lågbyggt snabblyftblock