LOGITRANS Rullhantering LOGITRANS RullyftareLOGITRANS Rullhantering LOGITRANS RullyftareLOGITRANS Rullhantering LOGITRANS RullyftareLOGITRANS Rullhantering LOGITRANS RullyftareLOGITRANS Rullhantering LOGITRANS Rullyftare

LOGITRANS Rullyftare

Rullyftare gör byte av rulle i maskinen enkelt för en person. Vagnen har ett flexibelt låssystem för gafflarna som man enkelt ställer in efter rullens bredd.
 
Rullyftarens snäva och korta ben gör det möjligt att ta rullen den sista biten in i maskinen.
  • Enkel positionering av rullen
  • Lättmanövrerad och flexibel
  • Låg ljudnivå
  • Kapacitet 500 kg
 
 
 

Rullyftare – positionerar rullar varsamt och enkelt in i maskinen

Om olika rullar, t.ex. folierullar, pappersrullar eller cylindrar, ska placeras i packnings-, tryck- eller produktionsmaskiner är Rullyftare det perfekta valet. Utrymmet är ofta begränsat kring och under maskinen, och rullarna placeras ofta inne i maskinen där manövrerbarheten är begränsad.

Rullyftare är kompakt och mycket manövrerbar, och den kan alltså positionera rullen på rätt ställe i maskinen utan att operatören behöver lyfta. Rullyftare är en perfekt partner till Rullrotator som kan ta en rulle, t.ex. från en pall, rotera den och placera den på Rullyftare. Rullyftare transporterar rullen till maskinen.

Axeln som fixerar rullen i produktionsmaskinen används även vid transporten på Rullyftaren. Rullen kan alltså lätt positioneras på rätt ställe i maskinen. Med det flexibla låssystemet kan Rullyftarens gafflar lätt ställas in på olika rullstorlekar. En speciell flödesventil reglerar sänkningsfunktionen och säkerställer en varsam positionering av rullen.

Se film för LOGITRANS Rullyftare

 
Rullyftare & Rullrotator
Se hur ni kan lyfta och flytta rullar från rullyftare till rullrotator.
 
 
 

Ladda ner broschyrer för LOGITRANS Rullyftare